"Du er her: "

Du er her

Bjørkeligrend

Bjørkeligrend ligger ved Leite Fjellgard i den vakre Ryfylke-bygda Årdal, 300 meter over havet.

Som rekreasjonsted er Leite innfallsporten til Lyngsheia, og her finner du vakker natur og gode opplevelser både sommer og vinter. Her tilbyr vi nå hyttetomter hvor du kan realisere din hyttedrøm. Vi har tilpasset seks ulike hyttetyper som passer godt til tomtene i Bjørkeligrend. Hyttene varierer fra 49 til 99 m² BRA. Alle hyttene har hems med loftstue og soverom, og vi kan også legge til anneks hvis du trenger mer plass. I tillegg til de hyttetypene her, kan vi selvsagt tilpasse og tegne din helt egen hyttedrøm! Tomtepris fra 515 000,-.

 

Nærmiljøet

Beliggenhet

Bjørkeligrend ligger ved Leite fjellgard i vakre Årdal. Å komme dit tar bare 1 time fra Stavanger, enten du velger bil og/eller båt. Turen byr på storslått natur langs Tysdalsvannet, før du svinger av mot Leite.

Leite

Tomtene i hyttefeltet ligger solvendt til i lia oppunder fjellsenden ved Leite fjellgard. Tomtene har vakker utsikt over fjellgarden, fossen og elva som renner gjennom området. Videre ser man Risåsen og innover Lyngsheia. Noen tomter har også utsikt over Årdal.

Prosjektet

Bjørkeligrend er et 100 dekar stort område og er regulert til 17 hyttetomter hvorav flere er solgt. Hver tomt er ca 1 mål stor og det er god avstand mellom dem. Tomtene er selveide og ligger pent til i skrånende terreng.

Standard

Feltet blir bygget ut med vei, vann, kloakk og strøm helt frem til alle tomtene. Det tilrettelegges for parkering av to biler på hver tomt og en stor felles parkeringsplass på vei inn til feltet.

Bjørkeligrend

Salgsinformasjon

Vil du vite mer om dette prosjektet, eller trenger du bare litt tips og råd rundt det å kjøpe ny bolig eller hytte?

Slå på tråden for en hyggelig prat!

Oddvar Østrem

Telefon: 51 74 11 25 Mobil: 982 93 525 E-post: oo@ryftre.no

Bjørkeligrend - salgsoversikt

Klikk på enheter i tabellen nedenfor for å vise mer informasjon.
Klikk på enheter ovenfor for å vise mer informasjon.

Meld interesse

Ønsker du å bli kontaktet pr. e-post? Benytt kontaktskjemaet til høyre.

Vi tar kontakt så fort vi har anledning.