"Du er her: "

Du er her

Nedre Fjelde

Nå tilbyr vi 14 flotte leiligheter på Nedre Fjelde på Jørpeland i Strand Kommune. Alle leilighetene får utsikt mot sjøen, gode solforhold mot sørvest og nærhet til sentrum! Tenk hvor godt det blir å våkne opp og nyte en bedre frokost på terrassen med nydelig sjøutsikt!

Leilighetene er fra 71 m² til 148 m² BRA og alle har to soverom. Terrassestørrelsene er fra 14 m² til 65 m². Leilighetsbygget er på tre etasjer, med seks leiligheter i både 1.- og 2. etasje og fire leiligheter i 3. etasje.

Pris fra 2 590 000,- til 5 490 000,-.

Nærmiljøet

Beliggenhet

Nedre Fjelde har adkomst fra Austhagen, og ligger nær sentrum, med utsikt mot sjøen og gode solforhold mot sørvest.

Jørpeland

Jørpeland er kommunesenteret i Strand kommune. Her finner du mange flotte butikker, kaféer, kulturhus, kommunale servicetjenester og mer.

Prosjektet

16 tre-roms leiligheter i lavblokk på tre etasjer. Underetasjen er fellesparkeringsanlegg, og alle leilighetene har tilkomst via heis og trapp.

Standard

Leilighetene leveres nøkkelferdige, uten mulighet for egeninnsats. Det kan velges oppgraderinger i henhold til standardleveransen – ta kontakt!

Nedre Fjelde

Kjøkken

Kjøkken leveres i henhold til egen tegning for hver enkelt leilighet av type Norema. Type som beskrevet i romskjema – ta kontakt for mer info.

Bad

Baderommene leveres med vannbåren termostatstyrt varme i golvet, membran og keramiske fliser. Veggene blir også levert med fliser. Baderomsmøbler blir levert av type Aspen eller tilsvarende.

Ventilasjon/energiløsning

Leilighetene leveres med balansert ventilasjon og med avtrekk fra kjøkken og alle våtrom. Oppvarming med Luft/vann varmepumpe. Varmekonvektor i stue/kjøkken. (Kan endres til gulvvarme med et tillegg).

Areal

BRA: fra 71 m² til 90 m² BRA. Terrassestørrelsene fra 14 m² til 65 m².

Salgsinformasjon

Vil du vite mer om dette prosjektet, eller trenger du bare litt tips og råd rundt det å kjøpe ny bolig eller hytte?

Slå på tråden for en hyggelig prat!

Aleksander Amdal

Telefon: 51 74 11 03 Mobil: 959 90 825 E-post: aa@ryftre.no

Nedre Fjelde - salgsoversikt

Klikk på enheter i tabellen nedenfor for å vise mer informasjon.
Klikk på enheter ovenfor for å vise mer informasjon.

Meld interesse

Ønsker du å bli kontaktet pr. e-post? Da kan du benytte kontaktskjemaet til høyre.

Vi tar kontakt så fort vi har anledning.