"Du er her: "

Du er her

Resahagen eneboligtomter

Dette er en gyllen mulighet til å sikre seg en flott eneboligtomt i det populære boligområdet Resahagen på Jørpeland. Her har vi nå sju eneboligtomter mellom 507 og 660 kvm for salg. Samtlige har flott utsikt mot sentrum og Ryfylkebassenget, og leveres byggeklare med adkomst, vann og avløp. Tomtepris: 1 250 000,-.

Dette er en videreutbygging av Resahagen, som er et etablert, barnevennlig og meget hyggelig boligområde. Nabolaget er svært rolig med lite bilgjennomkjøring og trafikk. Det er flere tur- og grøntområder i nærheten samt fjell hvor en kan gå fine turer.

Jørpeland er et sted i stor utvikling. Med Solbakktunnelen, som forventes å være ferdigstilt i 2018, vil Ryfylke og Stavanger knyttes sammen og det vil bli svært enkelt for Jørpelandsbuen å krysse fjorden.

Nærmiljøet

Beliggenhet

Barneskole, ungdomsskole og barnehager ligger mindre enn en kilometer unna. Idrettsanlegg og fotballbane ligger også i nærområdet.

Jørpeland

Jørpeland er kommunesenteret i Strand kommune. Her finner du mange flotte butikker, kaféer, kulturhus, kommunale servicetjenester og mer.

Prosjektet

Tomtene i Resahagen selges med byggeklausul. Tomtekjøpere må forholde seg til områdets reguleringsplan og formingsveileder.

Standard

Tomtene leveres med adkomst fra kommunal veg samt innlagt vann, avløp, fiber og strøm inn på tomten.

Salgsinformasjon

Vil du vite mer om dette prosjektet, eller trenger du bare litt tips og råd rundt det å kjøpe ny bolig eller hytte?

Slå på tråden for en hyggelig prat!

Oddvar Østrem

Telefon: 51 74 11 25 Mobil: 982 93 525 E-post: oo@ryftre.no

Resahagen eneboligtomter - salgsoversikt

Klikk på enheter i tabellen nedenfor for å vise mer informasjon.
Klikk på enheter ovenfor for å vise mer informasjon.

Meld interesse

Ønsker du å bli kontaktet pr. e-post? Benytt kontaktskjemaet til høyre.

Vi tar kontakt så fort vi har anledning.