Det kan lønne seg å ta grep for å få mer ut av boligen. Her er fire gode grunner til å bygge på huset.

1. Større plass

Om det er trangt om plassen hjemme, må du ikke selge og kjøpe større. Du har mange muligheter for å øke boarealet med flere kvadratmeter.

Tilbygg

Et tilbygg er en utvidelse av boligens grunnflate. Du kan velge mellom en lang rekke ulike løsninger for å få et luftig tilbygg på huset.

Påbygg

Du kan også bygge i høyden. En ekstra etasje på huset kan doble arealet i boligen. Særlig eldre boliger med lav takhøyde kan bli langt romsligere med et takløft. Du får full takhøyde og kan innrede som du vil.

2. Lysere hverdag

Med tilbygg og påbygg har du helt nye muligheter for å åpne for utsikt og lys i boligen. Arkitekt eller byggeleder vil ofte se muligheter du ikke har tenkt på før. Det er lurt å legge tilbygget til den minst attraktive delen av tomta, så du får mest ut av utsikt og lysforhold hos deg.

3. Bedre flyt

Drømmer du om større stue? Romsligere kjøkken? Du er ikke låst til den eksisterende boligen. Med omorganisering av planløsningen kan du få bedre flyt i boligen og mer ut av den ekstra plassen når du bygger på. Stue kan bli kjøkken, soverom kan bli bad. Fagfolk hjelper deg med å se potensialet i boligen din.

4. Vakrere fasade

Med et tilbygg på huset kan du markant endre uttrykket på boligen din. Tilbygget kan være en naturlig forlengelse av boligen eller stå som en skarp kontrast. Ombyggingen er ofte en god anledning til å modernisere uttrykket på hele huset. Nye vinduer og ny kledning gir huset et ansiktsløft.

12 steg til et perfekt tilbygg!

Det kan lønne seg å gjøre huset større med et luftig tilbygg. Last ned eboka vår for å se hvordan du frem for å få det perfekte tilbygget.

Last ned eboka
12 steg til perfekt tilbygg - Ryfylke Trelast