Mange glemmer at loftetasjen er perfekt til oppbevaring. Med skreddersydde løsninger til trappeoppgang får du plutselig en helt ny etasje.

Skjult plass

Du kan få plass til en arbeidsbenk under trappeoppgangen. En verktøysreol innfelt i skilleveggen.Med gjennomtenkte løsninger hjelper vi deg å utnytte plassen i garasjen din.

Bil

Nordmenn bytter i snitt bil hvert 5. år. Garasjen din vil vare resten av livet. Med langsiktig tankegang bør du tegne og bygge med romslighet for bil uansett livssituasjon.

Strøm

Har du el-bil og trenger ladestasjon, eller behov for ekstra belysning? Vi legger til rette for dine behov ved å integrere løsninger tidlig i byggefasen.

Har du noen gamle møbler i garasjen du ikke bruker lenger? Klikk her for å finne ut hvordan du kan gi dem nytt liv!

Rom for mer

Glem frost, isskrapen og forvarming av bilen. Selv på de kaldeste vinterdagene kan Randi Langeland på Jørpeland sette seg rett i bilen og kjøre.

Mange vil gå tørrskodd inn i en varm bil, fri for frost og snø en vinterdag. En garasje med plass til biler, hageutstyr og mer til. For Randi Langeland var ønsket 50 kvadratmeter stort – med dobbel port, sidedør og eget loft med masse lagringsplass.

– Jeg har ikke kjeller, så jeg ønsket å dekke behovet for lagringsplass kombinert med garasje. Nå har jeg plass til alt jeg trenger, sier Langeland.

Perfekt: Takket være skreddersydde løsninger og god behovsavklaring har Langeland all plassen hun trenger i garasjen.

Større plass var viktig da pensjonisten begynte å planlegge ny garasje utenfor boligen på Barkved for noen år siden. Tidligere erfaringer gjorde Ryfylke Trelast til et naturlig valg. Selv senket hun skuldrene og lot byggefirmaet håndtere alt fra tegninger til ferdig garasje. Takstein, vinkel og fargevalg fanger opp eneboligen og skaper et helhetsinntrykk på den vakre eiendommen helt i sjøkanten på Barkved.

– Ryfylke Trelast så muligheter jeg ikke hadde tenkt på. Med deres kunnskap har jeg fått en garasje som passer mitt behov perfekt.

Har du lyst på mer plass?

Ta kontakt med oss i Ryfylke Trelast ved å trykke på knappen under for å hjelp til å vurdere hvordan du kan få all plassen du trenger på en mest mulig effektiv måte

Kontakt oss
Har du lyst på mer plass - Ryfylke Trelast