Resahagen L6: Gaupestien 25

Innflyttingsklart rekkehus med to stuer, tre soverom og to bad

Nå kan vi tilby et flott, innholdsrikt og praktisk rekkehus i Resahagen. Ta kontakt med eiendomsmegler Runar Fiskå i DNB Eiendom og avtal privat visning! Mob: 464 49 057 – epost:runar@dnb-eiendom.no 

Boligen går over to fulle etasjer og arealene er meget godt utnyttet. Hovedinngangen er i første etasje. Inngangspartiet er flislagt, slik at slitasjen på gulvet er minimert. Inngangspartiet leder videre til kjellerstua. Kjellerstua har store vindusflater og god plass til sittegruppe/ TV- stue. Ellers er det to romslige soverom, begge med garderobeskap ferdig montert. Til sist han man badet. Badet, i likhet med badet i overetasjen, er flislagt med grå matte gulvfliser og hvite veggfliser i høyglans.

Overetasjen har en romslig stue/ kjøkken del med store vindusflater og ekstra takhøyde. Denne kombinasjonen gi en ekstra god romfølelse. I tillegg er det utgang fra stua til balkong med overbygg. Hovedsoverommet er meget romslig med god plass til både garderobeskap og dobbeltseng. I tillegg har soverommet egen inngang til badet. Samtlige gulv, foruten gulv på våtrom, er belagt med tre- stavs eikeparkett. Veggene er malt i moderne og tiltalende farger med listefrie overganger mellom vegger og tak.

Hvitevarepakke fra Whirpool tilbys av Ryfylke Trelast.

Merk at pris er oppgitt uten omkostninger.

Boligtype: Rekkehus

Boliger: 1

Ledige: 1

Pris: 3 550 000,-

Ta kontakt for å avtale tid eller for mer informasjon.

Aleksander Amdal - Ryfylke Trelast

Aleksander Amdal

Salg prosjekt/Markedsføring
Mobil: 959 90 825
E-post: aa@ryftre.no

Kjøkken

Tidløs kjøkkeninnredning i hvit/tre utførelse. God skap- og benkeplass. Kjøkkenet leveres av Norema.

Bad

Begge bad er god utstyrt med en praktisk baderomsinnredning i hvit høyglans med god skuffeplass, vegghengt toalett og et romslig dusjhjørne.

Oppvarming

Oppvarming ved hjelp av vannbåren varme lagt i rør i gulv, ellers elektrisk oppvarming ved hjelp av panelovner ol.

Areal

BRA: 137 kvm og inneholder stue/kjøkken, gang, to bad, tre soverom, kjellerstue, teknisk rom og bod.

Nærmiljøet

Beliggenhet

Barneskole, ungdomsskole og barnehager ligger mindre enn en kilometer unna. Idrettsanlegg og fotballbane ligger også i nærområdet.

Jørpeland

Jørpeland er kommunesenteret i Strand kommune. Her finner du mange flotte butikker, kaféer, kulturhus, kommunale servicetjenester og mer.

Prosjektet

Resahagen er et etablert, barnevennlig og meget hyggelig boligområde som ligger flott til i øverste del av Jørpeland, like ovenfor skolene.

Standard

Denne boligen leveres nøkkelferdig og er innflyttingsklar. Ta kontakt hvis du ønsker informasjon om interiørvalgene.