Heimlund

Seks attraktive og nøkkelferdige boliger like ved sjøen på Nedre Barkvedveg.

Salgsoversikt
Pris

Fra kr 4 890 000

Soverom

2 – 3

Størrelse

103 m² – 155 m²

Informasjon

Heimlund er et prosjekt som består av seks ulike boliger over tre bygg.

Standard

Dette er attraktive og flotte boliger med gjennomgående god standard og effektiv planløsning.

Boligene får en stor og åpen stue-/kjøkkenløsning, utformet slik at den blir enkel å møblere. Fra stuen er det utgang til en solrik terrasse med utsikt mot sjøen. Bolig A2 og B2 har også en romslig loftstue med god utsikt over fjorden.

Kjøkkenet leveres av Drømmekjøkkenet og har et tidløst design med hvite matte fronter, og grå benkeplate. Det vil bli godt med skap – og benkeplass. Se kjøkkentegningene som ligger vedlagt i prospektet. En god hvitevarepakke fra Siemens er inkludert og består av oppvaskmaskin, stekeovn, koketopp og kombiskap med kjøl og frys.

Baderommet innredes med vegghengt toalett, servant, speil med lys, og dusjhjørne 90×90 cm med glassvegger.

Boligene har to til tre soverom. To av soverommene blir levert med to 80×200 garderobeskap, med hvite slette fronter. Det tredje soverommet blir levert med ett garderobeskap.

Beliggenhet

Boligene ligger helt ved sjøen på Nedre Barkved og er plassert slik at man vil få en flott utsikt over fjorden og gode solforhold.

Heimlund har en sentral beliggenhet med kort vei til Jørpeland sentrum som ligger i underkant av en kilometer unna. I sentrum finner du et bredt utvalg av butikker, kafeer, kino og offentlig kommunikasjon med mer. Det er flotte turområder like i nærheten av boligene, og ikke langt til de mange fantastiske turområdene innover i Ryfylke.

Pr i dag er det en effektiv ferje- og hurtigbåtforbindelse fra Strand kommune til Stavanger og Nord-Jæren. I løpet av 2019 vil Ryfast tunnelen stå ferdig og dermed gi Strand kommune veiforbindelse med Stavanger og Nord-Jæren. Dette vil gi frihet til å reise når man vil og samtidig redusere reisetiden betraktelig.

Ta kontakt for å avtale tid eller for mer informasjon.

Gunnar Amdal - Ryfylke Trelast

Gunnar Amdal

Tomteutvikling/økonomi
Mobil: 982 93 510
E-post: ga@ryftre.no

Få prospekt på mobil: Send Bolig 372199042 til 09999