Resahagen 46: Gaupevegen 41

Kort fortalt

En nydesignet enebolig med et moderne preg og en praktisk planløsning. Boligen er perfekt for familier som har behov for 4 soverom og ekstra stue og bad. Stor terrasse med utsikt, hage, samt egen carport i enden av asfaltert innkjørsel.

Standard

Innholdsrik og praktisk enebolig med gjennomgående god standard. Fantasktisk utsikt over Jørpeland og fjorden. Eneboligen har en stor stue med åpen kjøkkenløsning. Rommet er enkelt å møblere. Peis som medfølger er Nordpeis Duo 5. Det er utgang til en stor, solrik terrasse fra stuen. Kjøkkenet leveres av Drømmekjøkkenet i et tidløst design med sorte matte fronter, og hvit benkeplate. Godt med skap – og benkeplass. Se kjøkkentegninger som er vedlagt i prospektet. Boligen har fire soverom som leveres med garderobeskap.

Beliggenhet

Boligen har en populær og sentral beliggenhet i et nyere og etablert boligområde på Jørpeland. Boligen har flott utsikt ut over fjorden, og det er gode solforhold på tomten. Er man glad i friluft, er det flotte turområder like i nærheten av boligene, samt fantastiske turområder innover i Ryfylke.

Fra boligen er det meget kort, og trygg skolevei. Barna slipper å krysse riksveien for å komme seg dit, og man har både skole, barnehage og idrettsanlegg like i nærheten. Jørpeland sentrum finner man i overkant av en kilometer unna. Her tilbys et bredt utvalg av butikker, kafeer, kino og offentlig kommunikasjon mm..

Med åpningen av ryfylketunnelen har Strand kommune permanent veiforbindelse med Stavanger, nord-Jæren og E-39, noe som forenkler hverdagen betraktelig for folk flest.

Last ned prospekt

Boligtype: Enebolig

Boliger: 1

Ledige: 1

BRA: 191 m²

Tomt: 431 m²

Soverom: 4

Pris: 5 190 000,-

Plantegninger

Ta kontakt for å avtale tid eller for mer informasjon.

Oddvar Østrem - Ryfylke Trelast

Oddvar Østrem

Salg bolig/fritidsbolig/tilbygg
Mobil: 982 93 525
E-post: oo@ryftre.no

Innhold

1.etg.: Bod/teknisk rom, kjellerstue, bad og tre soverom. 2.etg.: Kjøkken/stue, vaskerom, wc og soverom med walk-in og bad.

Kjøkken

Kjøkkenet leveres av Drømmekjøkkenet i et tidløst design med sorte matte fronter, og hvit benkeplate. Godt med skap - og benkeplass. Se kjøkkentegninger som er vedlagt i prospektet.

Bad

Badene blir levert med baderomspanel type Fortissimo Kolleksjon og Sphera Element medium grey våtromsbelegg på gulv. I tillegg innredes baderommet med vegghengt toalett, 120 cm servant og dusjhjørne 90x90 cm med glassvegger. Varmekabler i gulv.

Ventilasjon/energi

Oppvarming ved varmekabler på bad, vaskerom og hall/kjellerstue samt peis i stue. Peis som medfølger er
Nordpeis Duo 5.

Nærmiljøet

Beliggenhet

Barneskole, ungdomsskole og barnehager ligger mindre enn en kilometer unna. Idrettsanlegg og fotballbane ligger også i nærområdet.

Jørpeland

Jørpeland er kommunesenteret i Strand kommune. Her finner du mange flotte butikker, kaféer, kulturhus, kommunale servicetjenester og mer.

Prosjektet

Resahagen er et etablert, barnevennlig og meget hyggelig boligområde som ligger flott til i øverste del av Jørpeland, like ovenfor skolene.

Standard

Disse boligene leveres nøkkelferdige. Ta kontakt hvis du ønsker informasjon om interiørvalgene.