Resahagen 46: Gaupevegen 41

Kort fortalt

Stilren og rimelig enebolig i attraktivt boligområde sentralt på Jørpeland med kort vei til skole og barnehager. «Arkitektens favoritt»: – en stilistisk bolig med rette linjer og praktisk innredning.

Standard

Attraktivt og praktisk enebolig med gjennomgående god standard. Boligen har en stor stue med åpen kjøkkenløsning. Peis som medfølger er Nordpeis Duo 5. Det er utgang til en stor, solrik terrasse. Kjøkkenet leveres av Drømmekjøkkenet i et tidløst design med sorte matte fronter, og hvit benkeplate. Godt med skap – og benkeplass. Se kjøkkentegninger vedlagt prospektet. Boligen har tre soverom, med mulighet for fire. Soverommene leveres med garderobeskap.

Beliggenhet

Boligen har en populær og sentral beliggenhet i et nyere og etablert boligområde på Jørpeland. Boligen har flott utsikt ut over fjorden, og det er gode solforhold på tomten. Er man glad i friluft, er det flotte turområder like i nærheten av boligene, samt fantastiske turområder innover i Ryfylke.

Fra boligen er det meget kort, og trygg skolevei. Barna slipper å krysse riksveien for å komme seg dit, og man har både skole, barnehage og idrettsanlegg like i nærheten. Jørpeland sentrum finner man i overkant av en kilometer unna. Her tilbys et bredt utvalg av butikker, kafeer, kino og offentlig kommunikasjon mm..

Med åpningen av ryfylketunnelen har Strand kommune permanent veiforbindelse med Stavanger, nord-Jæren og E-39, noe som forenkler hverdagen betraktelig for folk flest.

Last ned prospekt

Boligtype: Enebolig

Boliger: 1

Ledige: 1

BRA: 153 m²

Tomt: Eiet tomt

Soverom: 3(4)

Pris: 4 390 000,-

Plantegninger

Ta kontakt for å avtale tid eller for mer informasjon.

Oddvar Østrem - Ryfylke Trelast

Oddvar Østrem

Salg bolig/fritidsbolig/tilbygg
Mobil: 982 93 525
E-post: oo@ryftre.no

Innhold

1.etg.: Teknisk/vaskerom, bad/vaskerom, trapp/gang, kjellerstue og tre soverom. 2.etg.: Stue/kjøkken, hall/trapp, kontor, wc og vaskerom.

Kjøkken

Kjøkkenet leveres av Drømmekjøkkenet i et tidløst design med sorte matte fronter, og hvit benkeplate. Godt med skap - og
benkeplass. Se kjøkkentegninger vedlagt prospektet.

Bad

Badet i første etasjen blir levert med baderomspanel Fortissimo Kolleksjon og Sphera Element medium grey våtromsbelegg på gulv. I tillegg innredes baderommet med vegghengt toalett, 120 cm servant og dusjhjørne 90x90 cm med glassvegger. Varmekabler i gulv.

Ventilasjon/energi

Oppvarming ved varmekabler på bad, vaskerom og hall/kjellerstue, og peis i stue.. Peis som medfølger er Nordpeis Duo 5.

Nærmiljøet

Beliggenhet

Barneskole, ungdomsskole og barnehager ligger mindre enn en kilometer unna. Idrettsanlegg og fotballbane ligger også i nærområdet.

Jørpeland

Jørpeland er kommunesenteret i Strand kommune. Her finner du mange flotte butikker, kaféer, kulturhus, kommunale servicetjenester og mer.

Prosjektet

Resahagen er et etablert, barnevennlig og meget hyggelig boligområde som ligger flott til i øverste del av Jørpeland, like ovenfor skolene.

Standard

Disse boligene leveres nøkkelferdige. Ta kontakt hvis du ønsker informasjon om interiørvalgene.