Resahagen O

I vakre Resahagen bygger vi nå 4 lekre boliger med spennende arkitektur over 3 plan med 4 soverom, en stilig familiebolig med med sentral beliggenhet på Jørpeland.

Boligene er på 155 m2 BRA med arealeffektive og gode romløsninger. Underetasjen består av en hall med trapp, bod, vaskerom og gang med utgang til garasje og sportsbod. Garasje og sportsbod utgjør ca. 24 m2. Over hele frontpartiet er det et praktisk halvtak som er kjærkomment på regnfulledager. 1. etasje består av en stor lys og luftig åpen stue- og kjøkkenløsning, samt et soverom som like gjerne kan brukes som et lekerom eller et kontor alt etter behovet man har. Fra stuen har du utgang til balkong med halvtak. 2. etasje rommer 3 gode soverom, et bad og en romslig loftstue.  Her bor du moderne og lekkert vegg i vegg med naturen, en liten tusletur unna skole, barnehage og idrettsanlegg.

Boligtype: Enebolig

Boliger: 4

Ledige: 4

Pris: 4 190 000,-

Ta kontakt for å avtale tid eller for mer informasjon.

Gunnar Amdal - Ryfylke Trelast

Gunnar Amdal

Tomteutvikling/økonomi
Mobil: 982 93 510
E-post: ga@ryftre.no

  Nærmiljøet

  Beliggenhet

  Barneskole, ungdomsskole og barnehager ligger mindre enn en kilometer unna. Idrettsanlegg og fotballbane ligger også i nærområdet.

  Jørpeland

  Jørpeland er kommunesenteret i Strand kommune. Her finner du mange flotte butikker, kaféer, kulturhus, kommunale servicetjenester og mer.

  Prosjektet

  Resahagen er et etablert, barnevennlig og meget hyggelig boligområde som ligger flott til i øverste del av Jørpeland, like ovenfor skolene.

  Standard

  Ta kontakt hvis du ønsker informasjon om interiørvalgene.