Resahagen Q1, enebolig

Unik enebolig med leilighet. Dobbel garasje, solrike uteplasser, super beliggenhet og sjøutsikt!

Boliger

1

Størrelse

Ca. 291 m²

Soverom

5

Pris

Fra 9 300 000,-

Den perfekte boligen for familier

Eneboligene i Gaupevegen er utviklet med deg i tankene. Du som er mamma eller pappa til ett, to, tre eller fire barn, du som ikke enda har barn men som planlegger store ting, du som har ungdommer i hus som snart skal videre i livet, eller du som har det best med partneren i armkroken og masse tumleplass. Dette er boliger som passer mange forskjellige måter å leve på, og mange forskjellige stadier i livet.

Alle boliger har smart arkitektur og gode solforhold, slik at du får mest ut av boligdrømmen. Her lever du i umiddelbar nærhet til Ryfylkes særegne natur. Om du vil flytte rett inn i nøkkelferdig bolig eller bygge din helt egen, finner du drømmen i Resahagen på Jørpeland.

I Resahagen har du formidabel utsikt over fjorden, spennende lekeplasser og flotte turområder i et veletablert og hyggelig nabolag. Skole, barnehage og idrettsanlegg ligger i gåavstand til feltet. En grusvei følger barna helt ned til Resahaugen skole. Lekeplass med ballbinge og gapahuk er en naturlig møteplass i midten.

Om enheten

Boligen har en praktisk og god planløsning over tre etasjer.

U-etasje: En romslig leilighet med kjøkken/stue, bad, gang, sov og WIC/bod. 2 store boder. Leiligheten kan selvfølgelig innredes som en del av hovedboligen hvis det passer familien bedre.

1. etasje: Her er det en romslig bi inngang/vask/bod, wc, bad sov, kjøkken/stue, romslig hall/gang, stor stue nummer to. Terrasse og dobbel garasje med stor bod. I stuen monteres det en stemningsfull peisovn for ekstra varme og hygge.

2. etasje: 3 soverom, stort romslig bad. Resten av etasjen får et stort oppholdsrom. Terrasse fra oppholdsrom.

Utvendig vil boligen få egen hage med gode solforhold, sjøutsikt og mulighet for fine uteplasser. Det blir utgang til hagen fra det som eventuelt blir leilighet i boligen, og det blir balkong i stuen i 1 etasje.

Ta kontakt for å avtale tid eller for mer informasjon.

​Lars Sigve Berge – Megler, Odel & Eie

Lars Sigve Berge

Megler, Odel & Eie
Mobil: 954 36 966
E-post: lsb@odelogeie.no

Aleksander Amdal - Ryfylke Trelast

Aleksander Amdal

Daglig leder
Mobil: 959 90 825
E-post: aa@ryftre.no

Gunnar Amdal - Ryfylke Trelast

Gunnar Amdal

Tomteutvikling/økonomi
Mobil: 982 93 510
E-post: ga@ryftre.no