Selemorkvegen, rekkehus

I Selemorkvegen på Tungland, tett på natur, sjø og Jørpeland sentrum, har vi nå lekre rekkehus for salg.

Salgsoversikt
Boliger

6

Utsolgt

Størrelse

110 m²

Soverom

3–4

Pris

Fra 3 450 000,-

Boligene får en spennende arkitektur og vil være over 2 plan med 3(4) soverom.

Beliggenheten er meget sentral og vestvendt med utsikt mot fjorden. Hver av eneboligene er på 110 m² BRA med arealeffektive og gode romløsninger.

1. Etasje

1. etasjen består av en romslig entré/gang med god plass for en garderobe, 3 soverom, bad og trapp opp til 2. et. med bod under trappen.

2. Etasje

2. etasje består av en stor og åpen stue- og kjøkkenløsning med store vinduer og utgang til en deilig balkong. I tillegg har du et stort rom som kan brukes som en TV-stue med sovesofa for gjester, et lekerom, eller et ekstra soverom. Herfra har du også tilgang til loftet via loftsluken.

Rekkehusene i Selemorkvegen er gir deg mye bolig til en fornuftig pris som de fleste har råd til. Et perfekt valg for dere som akkurat har startet familie eller er godt i gang. Nabolaget byr på mange spennende områder å utforske for store og små, enten det er skog og fjell i bakkant eller turen ned til fjorden. Det er også veldig kort vei inn til Jørpeland sentrum slik at du har nærhet til alt du trenger. Kombinasjonen av beliggenhet, romslighet og det vakre lyset fra himmel og fjord gjør dette til et meget godt boligvalg for de aller fleste.

Ta kontakt for å avtale tid eller for mer informasjon.

​Lars Sigve Berge – Megler, Odel & Eie

Lars Sigve Berge

Megler, Odel & Eie
Mobil: 954 36 966
E-post: lsb@odelogeie.no

Gunnar Amdal - Ryfylke Trelast

Gunnar Amdal

Tomteutvikling/økonomi
Mobil: 982 93 510
E-post: ga@ryftre.no