Taumarka, enebolig

Innholdsrike og lekre eneboliger med solrik beliggenhet og marka som nærmeste nabo. 

Unn deg selv en lekker på enebolig på flotte Taumarka. Boligen har et bruksareal (BRA) på hele 240 m2 som gir rikelig med rom for både hverdag, fest og lagring.

Utvendig får du to terrasser, sportsbod, garasje og mulighet til å opparbeide hage. Inngangspartiet er beskyttet med både tak og vegg som gjør det tørt og lunt. Fra inngangspartiet kan du gå inn hovedinngangen til hallen med WC og trapp, eller bruke biinngangen som går inn til det romslige vaskerommet og videre derfra til hallen. Sentralt i 1. etasje finner du en et rom som kan fungere som en ekstra stue, et stort lekerom eller kanskje en kombinasjon av disse. Fra stuen har man tilgang til tre gode soverom og et bad.

I 2. etasje er det en diger åpen stue- og kjøkkenløsning med masse godt lys fra store vindusflater. Du har også utgang til begge terrassene herfra, den ene vendt mot sørøst og den andre mot sørvest. Her i 2. etasje er det også et en suite hovedsoverom med utgang terrasse, eget bad og garderoberom på tilsammen 36 m2. Dette kan være en kjærkommen plass å trekke seg tilbake for arbeidsomme foreldre, eller kanskje det kunne være en periode i livet hvor det passer godt med en generasjonsbolig hvor en besteforelder eller to kunne ha sin egen lille plass. Eller en ekstra stue, for mulighetene er mange i denne rause og lekre eneboligen på Taumarka.

Boligene har en meget sentral beliggenhet i Taumarka. Et nyetablert og populært boligområde på Tau. Området er barnevennlig og har kort avstand både til skoler, barnehage og idrettsanlegg. I tillegg finner man også Tau sentrum i gangavstand fra boligen. Tau sentrum kan blant annet tilby et bredt utvalg av dagligvareforretninger, cafeer, helsesenter og offentlig kommunikasjon.

Taumarka boligfelt grenser til flotte turområder. Dersom man liker å ta seg en tur ut i skog og mark, har man turmuligheter like utenfor døra. Kan nevne blant annet Marshåve, Taurafjellet og Nordmarka som er å finne i umiddelbar nærhet. I tillegg har man fjelltopper på rekke og rad innover i Ryfylke. Mulighetene er mange.

Merk at pris er oppgitt uten omkostninger.

Boligtype: Enebolig

Boliger: 2

Ledige: 0

Pris: Utsolgt

Plantegninger

Ta kontakt for å avtale tid eller for mer informasjon.

Runar Fiskå

Megler, DNB Eiendom
Mobil: 464 49 057
E‑post: runar@dnb-eiendom.no

Gunnar Amdal - Ryfylke Trelast

Gunnar Amdal

Tomteutvikling/økonomi
Mobil: 982 93 510
E-post: ga@ryftre.no

  Nærmiljøet

  Beliggenhet

  Området er barnevennlig og har kort avstand både til skoler, barnehage og idrettsanlegg.

  Turområder

  Kan nevne blant annet Marshåve, Taurafjellet og Nordmarka som er å finne i umiddelbar nærhet.

  Veiforbindelse

  Per i dag er det effektiv ferje- og hurtigbåtforbindelse mellom Strand kommune og Stavanger og Nord Jæren. I løpet av 2019 vil Ryfast tunnelen stå ferdig. Den

  Tau

  Tau sentrum kan blant annet tilby et bredt utvalg av dagligvareforretninger, cafeer, helsesenter og offentlig kommunikasjon.