Taumarka Rekkehus

Innholdsrike rekkehus over to etasjer.

Nå kan vi tilby flotte, innholdsrike og praktiske rekkehus på Taumarka. Ta kontakt med eiendomsmegler Runar Fiskå i DNB Eiendom for mer informasjon. Mob: 464 49 057 – epost:runar@dnb-eiendom.no 

Rekkehusene har en meget sentral beliggenhet i Taumarka. Et nyetablert og populært boligområde på Tau. Området er barnevennlig og har kort avstand både til skoler, barnehage og idrettsanlegg. I tillegg finner man også Tau sentrum i gangavstand fra boligen. Tau sentrum kan blant annet tilby et bredt utvalg av dagligvareforretninger, cafeer, helsesenter og offentlig kommunikasjon.

Taumarka boligfelt grenser til flotte turområder. Dersom man liker å ta seg en tur ut i skog og mark, har man turmuligheter like utenfor døra. Kan nevne blant annet Marshåve, Taurafjellet og Nordmarka som er å finne i umiddelbar nærhet. I tillegg har man fjelltopper på rekke og rad innover i Ryfylke. Mulighetene er mange.

Merk at pris er oppgitt uten omkostninger.

Boligtype: Rekkehus

Boliger: 4

Ledige: 0

Pris: 2 990 000,-

Plantegninger

Ta kontakt for å avtale tid eller for mer informasjon.

Aleksander Amdal - Ryfylke Trelast

Aleksander Amdal

Daglig leder
Mobil: 959 90 825
E-post: aa@ryftre.no

Nærmiljøet

Beliggenhet

Området er barnevennlig og har kort avstand både til skoler, barnehage og idrettsanlegg.

Turområder

Kan nevne blant annet Marshåve, Taurafjellet og Nordmarka som er å finne i umiddelbar nærhet.

Veiforbindelse

Per i dag er det effektiv ferje- og hurtigbåtforbindelse mellom Strand kommune og Stavanger og Nord Jæren. I løpet av 2019 vil Ryfast tunnelen stå ferdig. Den

Tau

Tau sentrum kan blant annet tilby et bredt utvalg av dagligvareforretninger, cafeer, helsesenter og offentlig kommunikasjon.