Taumarka Tomannsbolig

Tomannsboligene er den perfekte familieboligen, både for små og store. Tomannsboligene i Taumarka får godt med plass og smarte løsninger som forenkler hverdagen. Kort sagt: Gode hjem.

Ta kontakt med eiendomsmegler Runar Fiskå i DNB Eiendom for mer informasjon. Mob: 464 49 057 – epost: runar@dnb-eiendom.no 

Boligene har en meget sentral beliggenhet i Taumarka. Et nyetablert og populært boligområde på Tau. Området er barnevennlig og har kort avstand både til skoler, barnehage og idrettsanlegg. I tillegg finner man også Tau sentrum i gangavstand fra boligen. Tau sentrum kan blant annet tilby et bredt utvalg av dagligvareforretninger, cafeer, helsesenter og offentlig kommunikasjon.

Taumarka boligfelt grenser til flotte turområder. Dersom man liker å ta seg en tur ut i skog og mark, har man turmuligheter like utenfor døra. Kan nevne blant annet Marshåve, Taurafjellet og Nordmarka som er å finne i umiddelbar nærhet. I tillegg har man fjelltopper på rekke og rad innover i Ryfylke. Mulighetene er mange.

Pris er uten omkostninger og klar for egeninnsats. Se vedlagt prospekt for pris på tilleggspakker (Gulvpakke/malerpakke).

Boligtype: Tomannsbolig

Boliger: 2

Ledige: 2

Pris: Fra 4 090 000,-

Plantegninger

Ta kontakt for å avtale tid eller for mer informasjon.

Aleksander Amdal - Ryfylke Trelast

Aleksander Amdal

Daglig leder
Mobil: 959 90 825
E-post: aa@ryftre.no

Nærmiljøet

Beliggenhet

Området er barnevennlig og har kort avstand både til skoler, barnehage og idrettsanlegg.

Turområder

Kan nevne blant annet Marshåve, Taurafjellet og Nordmarka som er å finne i umiddelbar nærhet.

Veiforbindelse

Med åpningen av Ryfylketunnelen har man nå permanent veiforbindelse med Stavanger og E-39.

Tau

Tau sentrum kan blant annet tilby et bredt utvalg av dagligvareforretninger, cafeer, helsesenter og offentlig kommunikasjon.