Taumarka B6

Lekre og funksjonelle leiligheter i etablert boligområde - med alt du trenger innen rekkevidde

Salgsoversikt
Pris

Fra kr 2 720 000

Soverom

2 – 3

Størrelse

64,6 m² – 89,5 m²

Startskuddet har allerede gått for vårt neste store utbyggingsområde – og mye faller nå på plass på Taumarka.

Mye skal også skje fremover. Her skal det bo nyetablerte samboerpar- og ektepar, kjekke single, nybakte og etablerte familier, onkler og tanter, foreldre og besteforeldre. Vi vet at variasjon er et godt utgangspunkt for gode bomiljø. Derfor skaper vi et variert bomiljø – der du kan bo – uansett hvor du er i livet. Men nå først er det 16 lekre, lyse og luftige leiligheter som legges ut for salg.

Der kan du bo!

Luftig beliggenhet, herlig utsikt!

Den luftige beliggenheten gjør at mange av boligene får en herlig utsikt. Herfra får du umiddelbar tilgang til flott natur der mulighetene er mange. For her kan du fiske både i ferskvann og sjø – og ellers nyte sjølivets gleder, du kan gå turer i skog og hei eller bare finne et sted der du nyter naturens prakt. For unger med oppdagertrang, så er dette stedet å vokse opp.

Smarte og lekre leiligheter

De 65 kvadratmeter store leilighetene er arealeffektive og romslige. Store vinduer forsterker romfølelsen og gir et luftig preg. To soverom og to to uteplasser hører med. Så her kan du flytte deg etter sola. Denne boligtypen treffer både unge, og voksne som ønsker seg noe mer lettstelt.

Ta kontakt for å avtale tid eller for mer informasjon.

Gunnar Amdal - Ryfylke Trelast

Gunnar Amdal

Tomteutvikling/økonomi
Mobil: 982 93 510
E-post: ga@ryftre.no