Byggetrinn BKS2 består av 6 flotte arkitekttegnede leiligheter som ligger på tredje rekke av det nyetablerte boligområdet

 

Boligene er tegnet ut i fra hvordan miljøet rundt er – hvor du har nydelig utsikt i front og grøntområder i bakkant av bebyggelsen. Disse leilighetene har store vinduflater som tar innover seg utsikten og slipper inn masse godt sollys i alle oppholdsrom. Alle boligene i nabolaget er arkitekttegnet og bygd i terreng slik at alle får havutsikt og mest mulig utbytte av sola. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene!

 

Arkitekten har vært opptatt av gode løsninger mtp. plassering av kjøkken og romindeling. Leilighetene leveres med gode parkeringsmuligheter både i carport og oppmerkede plasser og flott, opparbeidet uteområdet. Leilighetene leveres med et moderne preg og kvalitetsmaterialer.

 

Tau, som ligger i Strand kommune er et godt etablert “nabolag” med godt fungerede barnehager, skoler og andre servicetilbud du trenger i det daglige. På den andre siden er Tau et godt vokende området som stadig er i utvikling. Her hos oss på Kvednaneset møtes havet og naturen rett utenfor dørstokken. Det er kort vei til båtplassen om du ønsker deg en fisketur i soloppgangen, eller kanskje du ønsker å drikke morgenkaffen til lukten av saltvann og frisk luft ? Det er heller ikke lange turen til Tau sentrum. Her finner du handelssenteret R13, spisesteder og flere kulturtilbud.

Vis solgte boliger

Meld din interesse i dag!

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.


    Vil du vite mer?

    Kontakt Kjetil Helland

    Eiendomsmegler MNEF, EM1

    Telefon: 993 55 219 Epost: kjetil.helland@em1sr.no