Flotte og gjennomtenkte leiligheter sentralt på Jørpeland sentrum med alle sine fasiliteter.

 

Det er 4 stk. 3-roms leiligheter beliggende i første og andre etasje med følgende innhold:

Entré, 2 soverom, bad, innvendig bod, stue/kjøkken, veranda og utvendig bod på veranda og sportsbod i tilknytning til parkering.

 

Det er 2 stk. 4-roms leiligheter beliggende i tredje etasje med følgende innhold:

Entré, 3 soverom, bad, wc, stue/kjøkken, innvendig bod, veranda, verandabod, sportsbod ved parkering. Trinn 1 er utsolgt og vi har kun 3 leiligheter igjen i trinn 2.

 

Det er 2 leiligheter i hver etasje og totalt 3 etasjer med 3-roms leiligheter fordelt i første og andre etasje samt 4-roms leilighetene i toppetasjen. Leilighetene i første og tredje etasje kan «kjøre til døra». Andre etasje har en trapp ned fra tredje etasje. Flott utsikt!

 

Gaupevegen 31-33 ligger i Resahagen, kort vei til Jørpeland sentrum med alle fasiliteter. Barnevennlig område med mange barnehager, og skole i gangavstand. Nå selger vi den midterste blokken og starter med siste trinnet. Innflyttingsklare oktober 2023 eller oktober 2024.

 

Jørpeland har kort vei til mange utfartssteder som kjente Preikestolen, Refsvatnet, Ulvaskog, Lauvåsen, Tibergfjellet med mange flere. Flotte bademuligheter i sjø og vann. Gode sportsanlegg for alle typer sport.

 

Fellesområdene blir opparbeidet med innkjørsler og sådd plener. Balkongene er tekket tette med en utvendig bod for bortsetting av puter og utemøbler.

 

Flislagt bad med mørkegrå gulv. Hvite veggfliser. Kjøkken leveres i henhold til vedlegg. Gulvvarme samt balansert ventilasjon.

 

Adkomst fra Jørpeland sentrum/rundkjøringen: følg Fv534 i 1 km, ta til venstre inn Gaupestien som går over i Gaugevegen. Ta første vei til høyre og følg veien til endes. Boligkomplekset vil ligge på venstre side i enden av Gaupevegen.

Meld din interesse i dag!

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.


    Vil du vite mer?

    Kontakt Lars Sigve Berge

    Fagansvarlig eiendomsmegler MNEF

    Telefon: 95 43 69 66 Epost: lars.berge@odelogeie.no