Velkommen til ditt drømmehjem! Perfekt plassert på Ugelivegen med den rolige atmosfæren og i nærheten til alt Tau‐sentrum har å tilby. Det beste av begge verdener – naturens ro rett utenfor døren og moderne fasiliteter innen gangavstand.

 

Beliggenheten er formidabel med en utsikt som gir deg glede i hverdagen. Boligen ligger nærme både fine turområder, badeplass, sentrum, skoler og idrettsplass.

 

Boligfeltet Ugeli ligger en kort spasertur i fra sentrum og idrettsplassen på Tau. Husets plassering er i enden av en blindvei hvor en ser mot Stavanger. Noe som sikrer en ettermiddags og kveldssol. Ryfylke Trelast har gleden av å tilby deg en innholdsrik og moderne enebolig med smarte valg. Beliggenheten er formidabel med en utsikt som gir deg glede i hverdagen. Boligen ligger nærme både fine turområder, badeplass, sentrum, skoler og idrettsplass.

 

Her er det ikke spart på noe. Innvendig så er det vannbåren varme på flere gulv samt en stavs parkett i alle soverom og stue. Kjøkken leveres fra Sigdal, hvor en enkelt kan velge andre fronter om ønskelig. Flere skap og skuffer til oppbevaring.

 

Store vinduer til å nyte den flotte utsikten!

Meld din interesse i dag!


    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.


    Vil du vite mer?

    Kontakt Lars Sigve Berge

    Fagansvarlig eiendomsmegler MNEF

    Telefon: 95 43 69 66 Epost: lars.berge@odelogeie.no