Nå legger Ryfylke Trelast 11 nye eneboligtomter ut for salg i Resahagen på Jørpeland. Boligselger Oddvar Østrem og arkitekt Randi Ravndal sitter klar for å hjelpe deg med planlegging, papirarbeid og hustegninger.

Ryfylke flommer ikke over av gode muligheter for den som drømmer om å kjøpe tomt og bygge sin egen, skreddersydde enebolig, men nå åpner det seg 11 gode muligheter i Resahagen 3. Til en tomtepris fra ca. 1.200.000,– kan du sikre deg en byggeklar tomt med både utsikt og gode solforhold. Oddvar Østrem er tydelig engasjert når han forteller om alle kvalitetene med tomtene han nå er klar til å vise frem:

– Her får man en gylden mulighet til å bygge et godt hjem for seg og sine, med akkurat de løsningene man ønsker seg. Vi kan for eksempel ta utgangpunkt i en av eneboligene i våre huskataloger og gjøre de endringene som kunden ønsker – uten ekstra arkitektkostnader. En slik løsning er ofte en svært gunstig måte å gjøre det på, siden kataloghusene er utviklet med tanke på en rasjonell og effektiv byggeprosess. Med Randi på laget, kan vi også tegne opp en enebolig fra «scratch» og bygge en skreddersydd enebolig, sier Oddvar.

Vil gi kundene en god opplevelse

Arkitekt Randi Ravndal er relativt fersk i Ryfylke Trelast, har utdannelse fra Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo og fartstid fra arkitektavdelingen hos Rambøll i Trondheim.

– Oddvar og jeg samarbeider godt både med hverandre og med kundene. Vi er opptatt av at boligkjøperne skal få huset og løsningene de vil ha, og vi har stort fokus på en god prosess. Å bygge sin egen enebolig er ikke hverdagslig. Vi vil at kunden skal få en god opplevelse av alle faser i prosjektet, forteller Randi, som er fra Jørpeland og bosatt i Stavanger.

– Jeg husker Jørpeland som et godt sted å vokse opp, og jeg er veldig glad for å jobbe her, smiler Randi.

 

Boligselger Oddvar Østrem og arkitekt Randi Ravndal.

Resahagen – barnefamiliers førstevalg

De første boligene i Resahagen ble påbegynt i 2008. Området er et etterspurt sted å bo, særlig blant barnefamilier. Ikke så rart, med skole, barnehage og idrettsanlegg like ved og betydelige investeringer i infrastruktur og fellesområder som lekeplasser, grillhytte og ballbinge.

– Vi har lagt lista høyt i alt fra lysestolper til lekeplassutstyr. Det er blant annet interne  gangstier som gjør at barn trygt kan gå alene til skole og idrettsanlegg. Vi har en egen formingsveileder som gjør at bebyggelsen harmonerer. Selv mener jeg at nærheten til turstier er en kjempeverdi for absolutt alle aldersgrupper. Uansett hvor i Resahagen du bor, er du nær naturen og stier mot Utsiktsvegen, Hamrane og  Langaberg – for å nevne noe, sier Oddvar.

Flink fagmann: Espen Torgersen.

Ryfylke Trelast er forhandler av eneboliger fra både Systemhus og Øster Hus. Det gjør at du har et utvalg på mer enn 100 boligtyper å velge blant. Ta kontakt for å bestille husbøker og mer informasjon om eneboligtomtene i Resahagen:

Oddvar Østrem - Ryfylke Trelast

Oddvar Østrem

Salg bolig/fritidsbolig/tilbygg
Mobil: 982 93 525
E-post: oo@ryftre.no