Nye hytter nær Preikestolen

Preikestolen Hyttegrend ligger like ved Preikestolen Golfbane, på sørsiden av veien opp mot selveste Preikestolen. Her har Ryfylke Trelast flere gode tomter for salg, og vi er klar til å bygge den hytta du vil ha. Du kan velge blant hyttetypene i vår hyttekatalog eller komme til oss med dine ønsker og be oss spesialtegne en.

Her kan du realisere hyttedrømmen i vakkert innlandsterreng som skråner mot sørvest. Dermed kan du få både storslått utsikt og gode solforhold fra morgen til kveld. Omgivelsene er preget av skog, rikt fugleliv og gode turområder. Det går blant annet fine stier til spennende turmål som Gydalen, Grydeknuten, Ulvaskog, Preikestolen og mye mer.

Type: Hytter og hyttetomter

Tomter: 30

Ledige: 10

Tomtepris: fra 250 000,-

Ta kontakt for å avtale tid eller for mer informasjon.

Aleksander Amdal - Ryfylke Trelast

Aleksander Amdal

Daglig leder
Mobil: 959 90 825
E-post: aa@ryftre.no

Oddvar Østrem - Ryfylke Trelast

Oddvar Østrem

Salg bolig/fritidsbolig/tilbygg
Mobil: 982 93 525
E-post: oo@ryftre.no

  Kart og nærmiljøet

  Beliggenhet

  Preikestolen Hyttegrend ligger i Ommundsbakken, på veien opp mot Preikestol-hytta. Ta avkjørselen fra RV13 på Jøssang i Strand Kommune.

  Nærområdet

  Tomtene ligger sørvestvendt og solrikt til i lia over Preikestolen Golfbane. Tomtene har vakker utsikt i retning fjorden, som kan sees fra flere av tomtene.

  Prosjektet

  Feltet består av 30 selveiertomter. Hyttefeltet er regulert for hytter med et bruttoareal inntil 80 kvm.

  Infrastruktur

  Feltet har vei, vann, kloakk og strøm helt frem til alle tomtene. Det tilrettelegges for parkering på hver tomt og felles parkeringsplass.