Nå kan du starte våren på beste måte: På Kvalvåg har Ryfylke Trelast bygget ferdig en hytte med fem soverom og fantastisk utsikt – den kan bli din!

I naturskjønne omgivelser på Kvalvåg, cirka 15 minutters kjøretur unna Jørpeland, ligger alt til rette for at du og dine kan virkeliggjøre drømmen om hytteliv nær sjøen. I hytta som nå er for salg finner du blant annet hele fire soverom og to bad. Stua, har store vinduer, ekstra takhøyde, vedovn tidløs hvit kjøkkeninnredning fra den norske kvalitetsleverandøren Norema. Med royalimpregnert kledning trenger du heller ikke bruke mye tid på utvendig vedlikehold. Alt er egentlig fiks ferdig – enklere blir det ikke å komme i gang med det gode hytteliv.

Pris er 3 790 000, –, og da kan du overta etter avtale.

Kombinér hytteliv med båtliv!

Skal du ha en sjønær hytte, så er det nesten et «must» å ha båt. Egen båtplass i behagelig gåavstand følger med denne hytta. Dermed er det bare å legge ut på fisketur og gjøre strandhugg et eller annet hemmelig sted i Ryfylkes vakre skjærgård. Her er det også massevis av gode turmuligheter med tursko på føttene i hyttas nære omgivelser og innover i Ryfylke. Her får du i både pose og sekk!