Hverdagslykken begynner ofte med gode nabolag. Derfor er trygge bomiljø, friområder og lekeplasser nøye planlagt i nye boligfelt. Drøm deg bort i inspirerende boliger i tre av Ryfylkes mest populære nabolag.

PS: Om du ser en bolig du er interessert i, kan du finne ut mer ved å klikke på bildet av den.

Resahagen – et naturlig nabolag

Arkitektkontoret STAV har tegnet en serie særegne boliger i Resahagen på Jørpeland. Rå arkitektur, gode planløsninger og smarte linjer gjør boligene unike. Omgivelsene er ikke mindre inspirerende! Ryfylkes mest populære nabolag ligger tett på natur og turløyper – med slående utsikt over Ryfylkebassenget. Felles lekeplass med gapahuk og gruslagt sti ned til skolen gjør Resahagen til et godt sted å bo.

Feltet har boliger for enhver smak og lommebok. Kanskje du finner drømmen her?

Skarbekken – på toppen av Jørpeland

Formidabel fjordutsikt foran boligen – spreke turstier bak. Skarbekken svever mellom fjord og fjell.

Bekkeløp og lynghei, naturstein og mye sol. Her bor du midt i Ryfylkes ville natur. Mye er solgt, men vi har fortsatt én ledig bolig i Jørpelands nyeste boligfelt.

Og du, kommunens råeste lekeplasser står allerede klare.

Blåbærhagen – sentralt og trivelig på Tau

Blåbærhagen ligger i hjertet av Tau – med gåavstand til det meste. Skole, barnehage og butikker ligger et steinkast fra feltet. Her har du god plass blant gode naboer.

Finn den perfekte boligen for deg

Om du vil se alle prosjektene våre eller avtale tidspunkt for visning av din favorittbolig, kan du klikke på knappen under. Ikke nøl med å ta kontakt om du har spørsmål. Du finner kontaktskjema inne på hver enkelt boligside.

Se boliger til salgs
Finn din bolig - Ryfylke Trelast