I Jørpelands mest populære nye boligområde er gravemaskiner i full gang med å opparbeide tomter hvor du kan virkeliggjøre eneboligdrømmen for deg og dine. Ryfylke Trelasts Oddvar Østrem og Randi Ravndal hjelper deg med planlegging, søknader og tegninger.

– Her kommer det til sammen 12 gode tomter, alle med gode solforhold og utsikt mot Ryfylkebassenget. Resahagen er et område vi har utviklet over tid – alt av veier, lekeplasser og ballbane allerede på plass. Dermed slipper man å flytte inn og bo på en byggeplass i lang tid framover. Her kommer man til dekket bord, forteller boligselger i Ryfylke Trelast, Oddvar Østrem. Oddvar har lang erfaring med å lose ryfylkebuen inn i nye hus, og sammen med arkitekt Randi Ravndal er han nå klar for å presentere de mange mulighetene som nå kan realiseres i Resahagen.

– Vi har huskataloger fra både Systemhus og Øster Hus. Hustypene i disse kan tilpasses etter både kundeønsker og tomt, og de er et godt utgangspunkt for mange som skal bygge enebolig. Samtidig er det ingenting i veien for å begynne med blanke ark og spesialtegne et hus. Her i Resahagen kan vi få til det meste, smiler Randi.

I Resahagen starter prisene fra ca. 1 200 000,- for en byggeklar eneboligtomt. Det du måtte trenge av arkitekttjenester, enten for å tilpasse en hustype eller tegne fra «scratch», er inkludert i boligprisen. Slik er det alltid hvis du velger å samarbeide med Ryfylke Trelast om bygging av ny enebolig.

– Hos oss skal kunden alltid ha god oversikt over kostnadsbildet og alt annet i prosessen. En slik investering i livskvalitet skal ikke stjele nattesøvnen – tvert i mot. Vi vil at det å realisere en husdrøm skal være en glede. Det er viktig for kunden, det er viktig for oss, sier Oddvar.