Hos Ryfylke Trelast har vi lang tradisjon med å tilby de beste løsningene for kundene våre.

Det ønsker vi å fortsette med. Derfor knyttet vi oss XL-BYGG-fellesskapet fra januar 2017.

– Dette gjør vi for å kunne tilby økt varesortiment og større varelager som gir både proff-og privatmarkedet et bedre totaltilbud, sier selger Reidar Veland i Ryfylke Trelast.

Tradisjonsrike Ryfylke Trelast valgte å inngå samarbeid med XL-Bygg etter en lang og grundig prosess. Det betyr større sortiment og konkurransekraft i Ryfylke. Varesortimentet vil bla. bli utvidet med flere kledningstyper, listverk, festemidler, verktøy og uteprodukter.

– I tillegg jobber vi aktivt for å bli den beste samarbeidspartneren til private og byggmestere/byggefirma. Vi vil kunne tilby et bredt sortiment av varer fraktet direkte til byggeplass, sier Veland, og legger til tekniske tjenester, profilert utstyr til byggeplass, utlån av tilhengere, konsepter og proff-kurs og finansieringsløsninger som fremtidige satsingsområder.

Blir mer aktuell i markedet

Gunnar Amdal, daglig leder i Ryfylke Trelast, ser frem til å gå inn i en kjede som aktivt jobber for å gjøre den lokale bedriften enda mer aktuell for sitt marked. I tillegg ser han behovet for å utnytte synergiene som ligger i et kjedesamarbeid overfor kompetanse, innkjøp og markedsføring. Byggevarekjeden har sitt hovedfokus på tyngre byggevarer som gulv, tak, vindu, isolasjon og festemidler i tillegg til trelast.

– Dette gir kundene flere fordeler overfor utvalg og ventetid, sier Amdal.

Ny butikk og faghandel

Kjøp og handel via XL-BYGG startet i nytt selskap fra 2. januar 2017 og omprofileringen vil skje gradvis. Målsettingen er å ha ny butikk og faghandel på plass til 3. kvartal 2017.

– Vi ber om litt tålmodighet fra dere i overgangsfasen da det er mye nytt med kjedetilknytning og en stor ombygging av vår butikk i Alsvik. Men vi lover at vi skal stå på og gi dere den beste servicen vi kan, og etter hvert har vi stor tro på at vårt samarbeid vil nå nye høyder som en XL-BYGG butikk, sier Amdal.

Planer om å bygge hus og lyst på litt inspirasjon?

Da har vi den perfekte boka for deg! Den er helt gratis, og kan lastes ned på nett. Klikk på knappen under, og planlegg framtiden for deg og dine. Sammen kan vi gjøre din boligdrøm til virkelighet!

Last ned husboka
Husboka - Ryfylke Trelast