Skarbekken, Jørpeland

Skarbekken, Eneboliger

4 flotte eneboliger med utsikt over Ryfylke.

Boliger

4

1 av 4 solgt

Størrelse

148–158 m²

Soverom

4

Pris

Fra 5 390 000,-

I Skarbekken på Jørpeland bygger vi nå 4 flotte eneboliger med utsikt over Ryfylke. Boligene ligger tett på natur, sjø og sentrum.

Skarbekken har en flott beliggenhet med både utsikt og nærhet til Jørpeland. Her får du kort vei til mange flotte utfartssteder og turterreng. Gåavstand til sentrum, skole og barnehage.

Boligene har gode planløsninger og flotte solforhold.

1. etasje: Gang, Stue/Soverom, 3 soverom, vaskerom, bad, utvendig bod og carport
2. etasje: Stue/kjøkken, soverom, bad og bod

Fra boligen bruker du en halv time i bil til Stavanger sentrum.

Ta kontakt for å avtale tid eller for mer informasjon.

​Lars Sigve Berge – Megler, Odel & Eie

Lars Sigve Berge

Megler, Odel & Eie
Mobil: 954 36 966
E-post: lsb@odelogeie.no

Oddvar Østrem - Ryfylke Trelast

Oddvar Østrem

Salg bolig/fritidsbolig/tilbygg
Mobil: 982 93 525
E-post: oo@ryftre.no


Kvednaneset, Tau.

Kvednaneset, kommer for salg

Kvednaneset – kommer for salg på Tau

Spennende boliger og unik beliggenhet.

Boliger

24

Størrelse

Soverom

Pris fra

Kommer for salg i september!

I september vil vi legge ut 24 boliger for salg på Kvednaneset på Tau. Boligene vil få en fantastisk utsikt og du får nærhet til både sjø og Tau sentrum.
I dette området vil du finne en variasjon av eneboliger i ulike størrelser, rekkehus og leiligheter.

Boligene blir levert i høy kvalitet, men moderne og praktisk materialvalg, bygget av våre lokale tømrere. Tomtene ligger fint til i lett skrånende terreng for optimal utsikt og solforhold. Tomtene opparbeides og beplantes.

Ønsker du å vite mer?

Sett deg gjerne på vår interesseliste og vi kontakter deg så snart vi er klare med prospekt.


Meld din interesse allerede nå!

Ta kontakt for å avtale tid eller for mer informasjon.

Aleksander Amdal - Ryfylke Trelast

Aleksander Amdal

Daglig leder
Mobil: 959 90 825
E-post: aa@ryftre.no


Reshagen Q1 Enebolig illustrasjonstegning.

Resahagen Q1, enebolig

Resahagen Q1, enebolig

Unik enebolig med leilighet. Dobbel garasje, solrike uteplasser, super beliggenhet og sjøutsikt!

Boliger

1

Størrelse

Ca. 291 m²

Soverom

5

Pris

Fra 9 300 000,-

Den perfekte boligen for familier

Eneboligene i Gaupevegen er utviklet med deg i tankene. Du som er mamma eller pappa til ett, to, tre eller fire barn, du som ikke enda har barn men som planlegger store ting, du som har ungdommer i hus som snart skal videre i livet, eller du som har det best med partneren i armkroken og masse tumleplass. Dette er boliger som passer mange forskjellige måter å leve på, og mange forskjellige stadier i livet.

Alle boliger har smart arkitektur og gode solforhold, slik at du får mest ut av boligdrømmen. Her lever du i umiddelbar nærhet til Ryfylkes særegne natur. Om du vil flytte rett inn i nøkkelferdig bolig eller bygge din helt egen, finner du drømmen i Resahagen på Jørpeland.

I Resahagen har du formidabel utsikt over fjorden, spennende lekeplasser og flotte turområder i et veletablert og hyggelig nabolag. Skole, barnehage og idrettsanlegg ligger i gåavstand til feltet. En grusvei følger barna helt ned til Resahaugen skole. Lekeplass med ballbinge og gapahuk er en naturlig møteplass i midten.

Om enheten

Boligen har en praktisk og god planløsning over tre etasjer.

U-etasje: En romslig leilighet med kjøkken/stue, bad, gang, sov og WIC/bod. 2 store boder. Leiligheten kan selvfølgelig innredes som en del av hovedboligen hvis det passer familien bedre.

1. etasje: Her er det en romslig bi inngang/vask/bod, wc, bad sov, kjøkken/stue, romslig hall/gang, stor stue nummer to. Terrasse og dobbel garasje med stor bod. I stuen monteres det en stemningsfull peisovn for ekstra varme og hygge.

2. etasje: 3 soverom, stort romslig bad. Resten av etasjen får et stort oppholdsrom. Terrasse fra oppholdsrom.

Utvendig vil boligen få egen hage med gode solforhold, sjøutsikt og mulighet for fine uteplasser. Det blir utgang til hagen fra det som eventuelt blir leilighet i boligen, og det blir balkong i stuen i 1 etasje.

Ta kontakt for å avtale tid eller for mer informasjon.

​Lars Sigve Berge – Megler, Odel & Eie

Lars Sigve Berge

Megler, Odel & Eie
Mobil: 954 36 966
E-post: lsb@odelogeie.no

Aleksander Amdal - Ryfylke Trelast

Aleksander Amdal

Daglig leder
Mobil: 959 90 825
E-post: aa@ryftre.no

Gunnar Amdal - Ryfylke Trelast

Gunnar Amdal

Tomteutvikling/økonomi – permisjon i 2022
Mobil: 982 93 510
E-post: ga@ryftre.no


Taumarka, enebolig

Taumarka, enebolig

Innholdsrike og lekre eneboliger med solrik beliggenhet og marka som nærmeste nabo. 

Unn deg selv en lekker på enebolig på flotte Taumarka. Boligen har et bruksareal (BRA) på hele 240 m2 som gir rikelig med rom for både hverdag, fest og lagring.

Utvendig får du to terrasser, sportsbod, garasje og mulighet til å opparbeide hage. Inngangspartiet er beskyttet med både tak og vegg som gjør det tørt og lunt. Fra inngangspartiet kan du gå inn hovedinngangen til hallen med WC og trapp, eller bruke biinngangen som går inn til det romslige vaskerommet og videre derfra til hallen. Sentralt i 1. etasje finner du en et rom som kan fungere som en ekstra stue, et stort lekerom eller kanskje en kombinasjon av disse. Fra stuen har man tilgang til tre gode soverom og et bad.

I 2. etasje er det en diger åpen stue- og kjøkkenløsning med masse godt lys fra store vindusflater. Du har også utgang til begge terrassene herfra, den ene vendt mot sørøst og den andre mot sørvest. Her i 2. etasje er det også et en suite hovedsoverom med utgang terrasse, eget bad og garderoberom på tilsammen 36 m2. Dette kan være en kjærkommen plass å trekke seg tilbake for arbeidsomme foreldre, eller kanskje det kunne være en periode i livet hvor det passer godt med en generasjonsbolig hvor en besteforelder eller to kunne ha sin egen lille plass. Eller en ekstra stue, for mulighetene er mange i denne rause og lekre eneboligen på Taumarka.

Boligene har en meget sentral beliggenhet i Taumarka. Et nyetablert og populært boligområde på Tau. Området er barnevennlig og har kort avstand både til skoler, barnehage og idrettsanlegg. I tillegg finner man også Tau sentrum i gangavstand fra boligen. Tau sentrum kan blant annet tilby et bredt utvalg av dagligvareforretninger, cafeer, helsesenter og offentlig kommunikasjon.

Taumarka boligfelt grenser til flotte turområder. Dersom man liker å ta seg en tur ut i skog og mark, har man turmuligheter like utenfor døra. Kan nevne blant annet Marshåve, Taurafjellet og Nordmarka som er å finne i umiddelbar nærhet. I tillegg har man fjelltopper på rekke og rad innover i Ryfylke. Mulighetene er mange.

Merk at pris er oppgitt uten omkostninger.

Boligtype: Enebolig

Boliger: 2

Ledige: 0

Pris: Utsolgt

Plantegninger

Ta kontakt for å avtale tid eller for mer informasjon.

Runar Fiskå

Megler, DNB Eiendom
Mobil: 464 49 057
E‑post: runar@dnb-eiendom.no

Gunnar Amdal - Ryfylke Trelast

Gunnar Amdal

Tomteutvikling/økonomi – permisjon i 2022
Mobil: 982 93 510
E-post: ga@ryftre.no

  Nærmiljøet

  Beliggenhet

  Området er barnevennlig og har kort avstand både til skoler, barnehage og idrettsanlegg.

  Turområder

  Kan nevne blant annet Marshåve, Taurafjellet og Nordmarka som er å finne i umiddelbar nærhet.

  Veiforbindelse

  Per i dag er det effektiv ferje- og hurtigbåtforbindelse mellom Strand kommune og Stavanger og Nord Jæren. I løpet av 2019 vil Ryfast tunnelen stå ferdig. Den

  Tau

  Tau sentrum kan blant annet tilby et bredt utvalg av dagligvareforretninger, cafeer, helsesenter og offentlig kommunikasjon.