Gaupevegen 45-49, eneboliger

Eneboliger i Gaupevegen 45-49

Lettstelt, praktisk og moderne

Boliger

5

3 av 5 ledige

Størrelse

133m²

Soverom

3

Pris

Fra 6 090 000,-

Moderne nøkkelferdige boliger hvor det er lagt vekt på topp kvalitet og praktiske løsninger.

Boligene ligger i et svært attraktivt område med gangavstand til skoler, barnehage og idrettsplass. 3 lettstelte eneboliger med skjermet uteplass hvor en kan nyte ettermiddag og kveldssolen rett ut i fra kjøkken/stuen. Praktisk enebolig med 3 soverom, 2 stuer, 2 bad, vaskerom og boder. Nøkkelferdige boliger med ingen indeksregulering eller ekstra utgifter. Carport med bod. Egen terrasse rett ut fra kjøkken!

Jørpeland har kort vei til mange utfartssteder som kjente Preikestolen, Refsvatnet, Ulvaskog, Lauvåsen, Tibergfjellet med mange flere. Flotte bademuligheter i sjø og vann. Gode sportsanlegg for alle typer sport.

Asfaltert gårdsrom og sådd plen. Støpt trapp i betong ned til hage. Royal impregnert kledning leveres ferdig malt tilpasset området. Carport med asfaltert gårdsrom, klargjort for el-billader samt lys.

Påkostet kjøkken med hvitevarer fra Sigdal. Egen kjøkkenøy. Konferer megler for egen kjøkken tegning med leveransebeskrivelse.

Stålovn fra Jøtul. Varmepumpe, varmekabler på vaskerom og bad, ellers elektrisk. Balansert ventilasjon med varmeveksler.

En stavs laminat på alle soverom og alle stuer samt kjøkken og bod. Malt på vegger og tak (valgfri farge).

Fliser på baderomsgulv. Baderomsmøblement fra Kokaas rør. Se romskjema og teknisk beskrivelser for mer detaljert informasjon.

Adkomst fra Jørpeland sentrum/rundkjøringen: følg Fv534 i 1 km, ta til venstre inn Gaupestien som går over Gaupevegen. Ta første vei til høyre og følg veien til endes. Boligkomplekset vil ligge på venstre side i enden av Gaupevegen.

EnhetEtasje ArealSoveromTotalpris
Gaupevegen 452133 m² 36 423 330,-
Gaupevegen 472133 m² 36 123 330,-
Gaupevegen 49 2133 m² 36 223 330,-

Ta kontakt for å avtale visning eller for mer informasjon.

​Lars Sigve Berge – Megler, Odel & Eie

Lars Sigve Berge

Megler, Odel & Eie
Mobil: 954 36 966
E-post: lsb@odelogeie.no

Aleksander Amdal - Ryfylke Trelast

Aleksander Amdal

Daglig leder
Mobil: 959 90 825
E-post: aa@ryftre.no

Gunnar Amdal - Ryfylke Trelast

Gunnar Amdal

Tomteutvikling/økonomi
Mobil: 982 93 510
E-post: ga@ryftre.no


Fullshammarvegen 21–27, eneboliger

Fullshammarvegen 21-27

4 moderne eneboliger med flott utsikt! Bygging pågår.

Boliger

4

1 av 4 solgt

Størrelse

119m²

Soverom

4

Pris

Fra 5 490 000,-

Boligene har et fantastisk beliggenhet øverst i Skarbekken med en utrolig panoramautsikt.

Skarbekken har en flott beliggenhet med både utsikt og nærhet til Jørpeland. Her får du kort vei til mange flotte utfartssteder og turterreng. Gåavstand til sentrum, skole og barnehage. Et nyere boligfelt under utbygging hvor det er laget kjempefine uteområder, lekeplasser, benker og alt grunnarbeidet på feltet er ferdigstilt. Her er du virkelig på toppen, med umiddelbar nærhet ti den flotte naturen og veldig gode solforhold. Stor terrasse på 28 kvm over carport.

Kjøkken fra Sigdal, se vedlagt tegning. Kjøper kan fritt endre innenfor de rammer som er gitt i tegning.

Fliser på baderomsgulv og vegg samt vask og baderomsmøblement. Badet leveres fra Sig Halvorsen.

4 eneboliger leveres etter hvert som de selges med en byggeperiode på 12 mnd. etter igangssettingstiltak.

EnhetEtasjeArealSoveromPris
Fullshammarvegen 23 3119m²45 490 000,-
Fullshammarvegen 253119m²45 490 000,-
Fullshammarvegen 273119m²45 490 000,-

Ta kontakt for å avtale visning eller for mer informasjon.

​Lars Sigve Berge – Megler, Odel & Eie

Lars Sigve Berge

Megler, Odel & Eie
Mobil: 954 36 966
E-post: lsb@odelogeie.no

Oddvar Østrem - Ryfylke Trelast

Oddvar Østrem

Salg bolig/fritidsbolig/tilbygg
Mobil: 982 93 525
E-post: oo@ryftre.no


Kvednaneset, Tau.

Kvednaneset

Kvednaneset

Spennende boliger og unik beliggenhet.
14 eneboliger, 4 rekkehus og 6 leiligheter.

Boliger

24

Størrelse

64-270 m²

Soverom

2-5

Pris fra

3 200 000,-

Et nabolag hvor ingenting er overlatt til tilfeldighetene!

Nå starter salget av 24 lekre boliger på Tau. Og det er ikke bare boligene som blir spesielle. Også miljøet rundt boligene er nøye planlagt. Hver av boligene får asfaltert innkjørsel og opparbeidet hage med gressplen, enkel beplantning mellom boligene og stablesteinsmur i front. Det blir ny lekeplass. Boligene er arkitekttegnet og bygd i terreng slik at alle får sjøutsikt og mest mulig utbytte av sola. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene.

Boligene er tegnet ut i fra hvordan miljøet rundt er – hvor du har nydelig utsikt i front og grøntområder i bakkant av bebyggelsen.

Disse boligene har store vinduflater som tar innover seg utsikten og slipper inn masse godt sollys i alle oppholdsrom. Arkitekten har vært opptatt av gode løsninger mtp. plassering av kjøkken og romindeling.


Besøk kvednaneset.no

Resahagen Q1, enebolig

Resahagen Q1, enebolig

Unik enebolig med leilighet. Dobbel garasje, solrike uteplasser, super beliggenhet og sjøutsikt!

Boliger

1

Størrelse

Ca. 291 m²

Soverom

5

Pris

Fra 9 300 000,-

Den perfekte boligen for familier

Eneboligene i Gaupevegen er utviklet med deg i tankene. Du som er mamma eller pappa til ett, to, tre eller fire barn, du som ikke enda har barn men som planlegger store ting, du som har ungdommer i hus som snart skal videre i livet, eller du som har det best med partneren i armkroken og masse tumleplass. Dette er boliger som passer mange forskjellige måter å leve på, og mange forskjellige stadier i livet.

Alle boliger har smart arkitektur og gode solforhold, slik at du får mest ut av boligdrømmen. Her lever du i umiddelbar nærhet til Ryfylkes særegne natur. Om du vil flytte rett inn i nøkkelferdig bolig eller bygge din helt egen, finner du drømmen i Resahagen på Jørpeland.

I Resahagen har du formidabel utsikt over fjorden, spennende lekeplasser og flotte turområder i et veletablert og hyggelig nabolag. Skole, barnehage og idrettsanlegg ligger i gåavstand til feltet. En grusvei følger barna helt ned til Resahaugen skole. Lekeplass med ballbinge og gapahuk er en naturlig møteplass i midten.

Om enheten

Boligen har en praktisk og god planløsning over tre etasjer.

U-etasje: En romslig leilighet med kjøkken/stue, bad, gang, sov og WIC/bod. 2 store boder. Leiligheten kan selvfølgelig innredes som en del av hovedboligen hvis det passer familien bedre.

1. etasje: Her er det en romslig bi inngang/vask/bod, wc, bad sov, kjøkken/stue, romslig hall/gang, stor stue nummer to. Terrasse og dobbel garasje med stor bod. I stuen monteres det en stemningsfull peisovn for ekstra varme og hygge.

2. etasje: 3 soverom, stort romslig bad. Resten av etasjen får et stort oppholdsrom. Terrasse fra oppholdsrom.

Utvendig vil boligen få egen hage med gode solforhold, sjøutsikt og mulighet for fine uteplasser. Det blir utgang til hagen fra det som eventuelt blir leilighet i boligen, og det blir balkong i stuen i 1 etasje.

Ta kontakt for å avtale tid eller for mer informasjon.

​Lars Sigve Berge – Megler, Odel & Eie

Lars Sigve Berge

Megler, Odel & Eie
Mobil: 954 36 966
E-post: lsb@odelogeie.no

Aleksander Amdal - Ryfylke Trelast

Aleksander Amdal

Daglig leder
Mobil: 959 90 825
E-post: aa@ryftre.no

Gunnar Amdal - Ryfylke Trelast

Gunnar Amdal

Tomteutvikling/økonomi
Mobil: 982 93 510
E-post: ga@ryftre.no


Taumarka, enebolig

Taumarka, enebolig

Innholdsrike og lekre eneboliger med solrik beliggenhet og marka som nærmeste nabo. 

Unn deg selv en lekker på enebolig på flotte Taumarka. Boligen har et bruksareal (BRA) på hele 240 m2 som gir rikelig med rom for både hverdag, fest og lagring.

Utvendig får du to terrasser, sportsbod, garasje og mulighet til å opparbeide hage. Inngangspartiet er beskyttet med både tak og vegg som gjør det tørt og lunt. Fra inngangspartiet kan du gå inn hovedinngangen til hallen med WC og trapp, eller bruke biinngangen som går inn til det romslige vaskerommet og videre derfra til hallen. Sentralt i 1. etasje finner du en et rom som kan fungere som en ekstra stue, et stort lekerom eller kanskje en kombinasjon av disse. Fra stuen har man tilgang til tre gode soverom og et bad.

I 2. etasje er det en diger åpen stue- og kjøkkenløsning med masse godt lys fra store vindusflater. Du har også utgang til begge terrassene herfra, den ene vendt mot sørøst og den andre mot sørvest. Her i 2. etasje er det også et en suite hovedsoverom med utgang terrasse, eget bad og garderoberom på tilsammen 36 m2. Dette kan være en kjærkommen plass å trekke seg tilbake for arbeidsomme foreldre, eller kanskje det kunne være en periode i livet hvor det passer godt med en generasjonsbolig hvor en besteforelder eller to kunne ha sin egen lille plass. Eller en ekstra stue, for mulighetene er mange i denne rause og lekre eneboligen på Taumarka.

Boligene har en meget sentral beliggenhet i Taumarka. Et nyetablert og populært boligområde på Tau. Området er barnevennlig og har kort avstand både til skoler, barnehage og idrettsanlegg. I tillegg finner man også Tau sentrum i gangavstand fra boligen. Tau sentrum kan blant annet tilby et bredt utvalg av dagligvareforretninger, cafeer, helsesenter og offentlig kommunikasjon.

Taumarka boligfelt grenser til flotte turområder. Dersom man liker å ta seg en tur ut i skog og mark, har man turmuligheter like utenfor døra. Kan nevne blant annet Marshåve, Taurafjellet og Nordmarka som er å finne i umiddelbar nærhet. I tillegg har man fjelltopper på rekke og rad innover i Ryfylke. Mulighetene er mange.

Merk at pris er oppgitt uten omkostninger.

Boligtype: Enebolig

Boliger: 2

Ledige: 0

Pris: Utsolgt

Plantegninger

Ta kontakt for å avtale tid eller for mer informasjon.

Runar Fiskå

Megler, DNB Eiendom
Mobil: 464 49 057
E‑post: runar@dnb-eiendom.no

Gunnar Amdal - Ryfylke Trelast

Gunnar Amdal

Tomteutvikling/økonomi
Mobil: 982 93 510
E-post: ga@ryftre.no

  Nærmiljøet

  Beliggenhet

  Området er barnevennlig og har kort avstand både til skoler, barnehage og idrettsanlegg.

  Turområder

  Kan nevne blant annet Marshåve, Taurafjellet og Nordmarka som er å finne i umiddelbar nærhet.

  Veiforbindelse

  Per i dag er det effektiv ferje- og hurtigbåtforbindelse mellom Strand kommune og Stavanger og Nord Jæren. I løpet av 2019 vil Ryfast tunnelen stå ferdig. Den

  Tau

  Tau sentrum kan blant annet tilby et bredt utvalg av dagligvareforretninger, cafeer, helsesenter og offentlig kommunikasjon.