Holtaheia Hyttegrend

Tomter og hytter i populære Holtaheia

Holtaheia ligger i et populært turområde med mange flotte turer i fallert og særpreget terreng. Her har vi utviklet mindre to hyttetyper som passer godt til tomtene. Hyttene er på ca. 50 kvm. BRA med 2 soverom, romslig stue og kjøkken og hems. Hyttene får også gode uterom. Har du andre ønsker for hytten din, så kan vi gjøre tilpasninger eller tegne din helt egen hyttedrøm.

Hyttene er tilpasset fasilitetene i hyttefeltet og fungerer godt for ferieuker og helgeturer. Med store vindusflater får man masse av det flotte lyset inn i en lys og moderne hytte, samt god utsikt mot den flotte naturen. Her er det gode rammer for spennende fjellturer og gode kveldsstunder på hytta.

Naturen tilbyr varierte opplevelser og har overraskende mye høyfjellspreg til å være et såpass lavtliggende område. Tomtene i hyttefeltet ligger flott til på flatene i Holtaheia. Tilkomst til hyttene via selvetablerte stier fra felles parkeringsplass. Gode tilvalgsmuligheter.

Type: Hytter og hyttetomter

Tomter: 51

Ledige: 51

Tomtepris: fra 85 000,-

Ta kontakt for å avtale tid eller for mer informasjon.

Aleksander Amdal - Ryfylke Trelast

Aleksander Amdal

Daglig leder
Mobil: 959 90 825
E-post: aa@ryftre.no

Oddvar Østrem - Ryfylke Trelast

Oddvar Østrem

Salg bolig/fritidsbolig/tilbygg
Mobil: 982 93 525
E-post: oo@ryftre.no

  Kart og nærmiljøet

  Beliggenhet

  Holtaheia ligger over Bjørheimsbygd i Strand i Ryfylke og er et flott turområde i et særeget og spennende landskap. Fra Holtaheia ser man over til Reinarknuten.

  Nærområdet

  Fra Holtaheia har du et stort utvalg med turstier. Her går det blant annet stier til Moldhesten, Lauvåsen, Svoa, Jarven og innover i Hjelmeland kommune.

  Prosjektet

  Feltet har ca. 50 ledige selveiertomter. Tomtene ligger spredt på et 5000 dekar stort område regulert til spredte hyttetomter som er festet til sameiet.

  Infrastruktur

  Det er ikke tilrettelagt med vann/avløp/strøm/internett, men interne hytteløsninger tilbys. Parkering på felles parkeringsplass.


  Preikestolen Hyttegrend

  Nye hytter nær Preikestolen

  Preikestolen Hyttegrend ligger like ved Preikestolen Golfbane, på sørsiden av veien opp mot selveste Preikestolen. Her har Ryfylke Trelast flere gode tomter for salg, og vi er klar til å bygge den hytta du vil ha. Du kan velge blant hyttetypene i vår hyttekatalog eller komme til oss med dine ønsker og be oss spesialtegne en.

  Her kan du realisere hyttedrømmen i vakkert innlandsterreng som skråner mot sørvest. Dermed kan du få både storslått utsikt og gode solforhold fra morgen til kveld. Omgivelsene er preget av skog, rikt fugleliv og gode turområder. Det går blant annet fine stier til spennende turmål som Gydalen, Grydeknuten, Ulvaskog, Preikestolen og mye mer.

  Type: Hytter og hyttetomter

  Tomter: 30

  Ledige: 10

  Tomtepris: fra 250 000,-

  Ta kontakt for å avtale tid eller for mer informasjon.

  Aleksander Amdal - Ryfylke Trelast

  Aleksander Amdal

  Daglig leder
  Mobil: 959 90 825
  E-post: aa@ryftre.no

  Oddvar Østrem - Ryfylke Trelast

  Oddvar Østrem

  Salg bolig/fritidsbolig/tilbygg
  Mobil: 982 93 525
  E-post: oo@ryftre.no

   Kart og nærmiljøet

   Beliggenhet

   Preikestolen Hyttegrend ligger i Ommundsbakken, på veien opp mot Preikestol-hytta. Ta avkjørselen fra RV13 på Jøssang i Strand Kommune.

   Nærområdet

   Tomtene ligger sørvestvendt og solrikt til i lia over Preikestolen Golfbane. Tomtene har vakker utsikt i retning fjorden, som kan sees fra flere av tomtene.

   Prosjektet

   Feltet består av 30 selveiertomter. Hyttefeltet er regulert for hytter med et bruttoareal inntil 80 kvm.

   Infrastruktur

   Feltet har vei, vann, kloakk og strøm helt frem til alle tomtene. Det tilrettelegges for parkering på hver tomt og felles parkeringsplass.


   Kvalvåg, Strand

   Innflyttingsklar hytte med båtplass på Kvalvåg – solgt

   Denne hytta er nå solgt. Ta kontakt for informasjon om ledige tomter i dette nydelige hyttefeltet.

   I naturskjønne omgivelser på Kvalvåg, cirka 15 minutters kjøretur unna Jørpeland, ligger alt til rette for at du og dine kan virkeliggjøre drømmen om hytteliv nær sjøen. Her har vi flere ledige tomter!

   Hytta som nå er solgt har blant annet hele fire soverom og to bad. Stua har store vinduer, ekstra takhøyde, vedovn, tidløs hvit kjøkkeninnredning fra den norske kvalitetsleverandøren Norema og royalimpregnert kledning.

   Hytta er oppført på punktfestetomt, areal: ca 1000 m2.  Tomten er grovplanert, samt har gruset biloppstillingsplass.

   Type: Innflyttingsklar hytte

   BRA: 105 m2

   Soverom: 4

   Pris:  SOLGT!

   Ta kontakt for å avtale visning eller for mer informasjon.

   Oddvar Østrem - Ryfylke Trelast

   Oddvar Østrem

   Salg bolig/fritidsbolig/tilbygg
   Mobil: 982 93 525
   E-post: oo@ryftre.no

    Kjøkken

    Kjøkkenet leveres av Norema med integrerte hvitevarer. Tidløst design med hvite fronter.

    Bad 1. etasje

    Bad i 1. etasje er flislagt på gulv og vegger. Hvitt baderomsmøbel, speil m/ belysning, dusjkabinett og vegghengt toalett.

    Bad 2. etasje

    Fliser på gulvet. Vegger med plater og malt/behandlet med våtromsmaling. Hvitt baderomsmøbel, speil m/ belysning, dusjkabinett og vegghengt toalett.

    Oppvarming

    Moderne vedovn i stue. Varmekabler i gulv på begge bad, hall og stue/ kjøkken.

    Kart og nærmiljøet

    Beliggenhet

    Hytta har en flott beliggenhet på Kvalvåg i et attraktivt og populært hytteområde i et landlig og naturskjønt område.

    Nær sjøen

    Det er enkel tilgang til både sjøen, hytta ligger omtrent et par hundre meter fra sjøkanten.

    Turområder

    Det er flotte turområder like i nærheten av hytta, samt fantastiske turområder innover i Ryfylke.

    Til og fra

    Effektiv ferje- og hurtugbåtforbindelse mellom Strand kommune og Stavanger og Nord-Jæren. I løpet av 2019 vil Ryfast-tunnelen stå ferdig.


    Bjørkeligrend, Årdal

    Nye hytter ved Lyngsheia

    Bjørkeligrend ligger ved Leite Fjellgard i den vakre Ryfylke-bygda Årdal, 300 meter over havet.

    Som rekreasjonssted er Leite innfallsporten til Lyngsheia, og her finner du vakker natur og gode opplevelser både sommer og vinter. Her tilbyr vi nå hyttetomter hvor du kan realisere din hyttedrøm. Vi har tilpasset seks ulike hyttetyper som passer godt til tomtene i Bjørkeligrend. Hyttene varierer fra 49 til 99 m² BRA. Alle hyttene har hems med loftstue og soverom, og vi kan også legge til anneks hvis du trenger mer plass. I tillegg til de hyttetypene her, kan vi selvsagt tilpasse og tegne din helt egen hyttedrøm! Tomtepris fra 680 000,-.

    Type: Hytter og hyttetomter

    Tomter: 16

    Ledige: 12

    Tomtepris: fra 680 000,-

    Salgsoversikt

    Ta kontakt for å avtale tid eller for mer informasjon.

    Aleksander Amdal - Ryfylke Trelast

    Aleksander Amdal

    Daglig leder
    Mobil: 959 90 825
    E-post: aa@ryftre.no

     Kart og nærmiljøet

     Beliggenhet

     Bjørkeligrend ligger ved Leite fjellgard i vakre Årdal. Å komme dit tar bare 1 time fra Stavanger, enten du velger bil og/eller båt. Turen byr på storslått natur langs Tysdalsvannet, før du svinger av mot Leite.

     Leite

     Tomtene i hyttefeltet ligger solvendt til i lia oppunder fjellsenden ved Leite fjellgard. Tomtene har vakker utsikt over fjellgarden, fossen og elva som renner gjennom området. Videre ser man Risåsen og innover Lyngsheia. Noen tomter har også utsikt over Årdal.

     Prosjektet

     Bjørkeligrend er et 100 dekar stort område og er regulert til 17 hyttetomter hvorav flere er solgt. Hver tomt er ca 1 mål stor og det er god avstand mellom dem. Tomtene er selveide og ligger pent til i skrånende terreng.

     Standard

     Feltet blir bygget ut med vei, vann, kloakk og strøm helt frem til alle tomtene. Det tilrettelegges for parkering av to biler på hver tomt og en stor felles parkeringsplass på vei inn til feltet.