Eiendomsmeglerne Runar Fiskå og Dag Soppeland i DNB Eiendom melder om mer fart i boligmarkedet og en fortsatt god pågang etter hytter i Ryfylke.

– Boligmarkedet har som kjent vært variabelt de siste årene. Derfor er det hyggelig å merke at det er litt mer fart i sakene nå. Vi tror absolutt  at økt etterspørsel etter nye boliger i Ryfylke, sier Runar.

– Samtidig har vi hele tiden merket god interesse for hytter, både fra andre siden av fjorden og fra interesserte på Strandalandet. Det er en trend i tiden at mange ønsker hytte uten lang reisetid hjemmefra. I tillegg ser vi at prisene er lavere enn for eksempel i Sirdal, noe som gjør det mulig for mange å realisere hyttedrøm-men her, forteller Runar.   

Barnefamilier på hyttejakt

Runar og kollega Dag kan også fortelle om en utvikling hvor snittalderen på hyttekjøpere kryper nedover.

– Stadig flere barnefamilier ønsker seg egen hytte hvor de kan skape minner for store og små. Da har Ryfylke Trelast både tomter og hyttetyper som er innenfor de fleste budsjett, forteller Fiskå.   

– Spennende med nye eneboligtomter

Ryfylke Trelast bygger også eneboliger for kunder med egen tomt. Nå som det legges ut nye tomter for salg i Resahagen på Jørpeland, tror eiendomsmeglerne at mange vil benytte sjansen.

– Mange går med en drøm å bygge sin egen enebolig. Resahagen er et virkelig flott og gjennomført boligområde med mange kvaliteter, og stedet har vist som et førstevalg for mange. Denne muligheten må gripes med begge hender, oppfordrer Runar.

Imponert av Ryfylke Trelast

Både Fiskå og Soppeland anbefaler Ryfylke Trelast som samarbeidspartner når bolig- eller hyttedrømmen skal realiseres.

– Ryfylke Trelast har et fortjent godt omdømme. De er ryddige og profesjonelle i hele prosessen, og flinke rådgivere når ny bolig eller hytte skal planlegges. I til-legg har de et effektivt og rasjonelt system som gjør at kundene får mye for pengene, forteller Dag.