Drømmer du om hytte i vakkert turterreng, mindre enn en times kjøretur fra Tau og Jørpeland? Da må du sjekke ut Bjørkeligrend i Årdal!

Bjørkeligrend ligger ved Leite Fjellgard, i en solvendt li oppunder Fjellsenden ca. 300 meter over havet. Like nedenfor renner Ullestadåna, og her er det fine kulper hvor du kan kjøle deg ned sommerstid. Det er ikke lange veien før du er godt inne på Lyngsheia. Blåbærlyngen finner du like utenfor hyttedøra

Dette passe store hyttefeltet består av til sammen 17 tomter, hvor noen allerede er bebygd med nye hytter. Hver tomt er ca. 1 mål stor og det er god avstand mellom dem – her finner du den freden du lengter etter i hverdagen. Det er flott utsikt over fjellgarden, fossen og elva, og man kan se videre mot Risåsen og innover Lyngsheia. Noen tomter har også utsikt over Årdal. Infrastrukturen er på plass og det er vei til døra, strøm, vann og avløp. Det legges til rette for to biloppstillingsplasser på hver tomt i tillegg til stor gjesteparkering. Dette er med andre ord et tidsriktig hytteområde hvor du får komfort og kommer til varm hytte.

Til Bjørkeligrend har vi tilpasset fem hyttetyper slik at de passer utmerket i terrenget og til tomtene. Grunnflaten varierer fra ca. 50 til 100 m2 og alle hyttene har hems med soverom/lekerom. De fleste har også et anneks. Hyttene er lyse og luftige med store vindusflater og høyt utstyrsnivå som royal-impregnert tretak, skyggepanel i tak inne og slette, hvitmalte dører og vinduer. Likevel, hvis du ønsker en spesialtegnet hytte, skreddersydd etter dine ønsker, så ordner vi selvsagt det også!