Flotte og moderne hytter i Bjørkeligrend på Leite Fjellgrend i Årdal i Ryfylke.

Feltet ligger i starten på Lyngsheia som er et yndet utfartssted både vinter og sommer. Like i nærheten finnes badevann, fiskemuligheter, oppkjørte ski/scooterløyper, samt et eldorado av turmuligheter både til fots og på ski!

 

Fritidsboligen får flott beliggenhet i et etablert hyttefelt kun noen få km fra Årdal sentrum. Fritidsboligene i området ligger svært spredt og en opplever ikke å være i et «typisk hyttefelt» på eiendommen.

 

Hytta leveres nøkkelferdig og er på 67 m² og går over 2 plan. Deler av loftet er ikke måleverdig areal på grunn av takhøyde og skråvegger. Hytta oppleves derfor en del større enn oppgitt areal.
Hytta får romslig stue/kjøkken og totalt 4 soverom. 2 soverom i hovedetasjen og 2 soverom på loftet.

 

Adkomst

Fra Tau sentrum følg Ryfylkevegen i retning mot Hjelmeland i ca. 23 km. Ta deretter av mot høyre inn på Rivelandsvegen og følg denne veien i ca. 2 km. Ta deretter av til høyre inn på Songesandsvegen og følg denne i ca. 2,7 km. Når en kommer til Leite fjellgard ligger feltet/tomta oppi lia på venstre side av veien.

 

BELIGGENHET

Hytta ligger kun en kort kjøretur fra både Årdal og Hjelmeland sentrum.
Fra Stavanger tar det under 1 time å reise inn til hytta. Tomten har lett skrånende terreng med flott utsikt.

LEITE

Bjørkeligrend er et hytteområde som passer utmerket for de som er glad i naturen både på sommer og vinterstid. På sommeren finnes et eldorado av turmuligheter like utenfor hytta. På vinterstid prepareres det og kjøres opp skiløyper ved Sandsvatnt.

PROSJEKTET

Bjørkeligrend er et 100 dekar stort område og er regulert til 17 hyttetomter hvorav flere er solgt. Hver tomt er ca. 1 mål stor og det er god avstand mellom dem. Tomtene er selveide.

STANDARD

Feltet blir bygget ut med vei, vann, kloakk og strøm helt frem til alle tomtene. Det tilrettelegges for parkering av to biler på hver tomt og en stor felles parkeringsplass på vei inn til feltet.

Meld din interesse i dag!

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.


    Vil du vite mer?

    Kontakt Aleksander Amdal

    Daglig leder

    Telefon: 959 90 825 Epost: aa@ryftre.no