Om Ryfylke Trelast

Ryfylke Trelast ble etablert i 1946 og er i dag den største totalleverandøren av nye boliger og byggetjenester på Strandalandet. Vi har egne byggefelt, tomter, hytteområder, boligprosjekter og konsepter. Kompetanse, trygg gjennomføring og et tett samarbeid med våre underleverandører og partnere sikrer kunden den beste løsning. Til sammen er vi 42 ansatte som alle har det samme målet: å bygge folks drømmer!

Vi bygger folks drømmer

Dette er visjonen vår. Det er også slagordet vårt. Kundenes drømmer er vår grunn til å gå på jobben om morgenen. Det kan være et nytt hus til mange millioner. En ny garasje. En flott hytte på fjellet. En terrasse. Et tilbygg. En etterlengtet reparasjon av taket eller etterisolering før vinteren melder sin ankomst. Uansett hva vi leverer så er vi en del av en verdikjede som til slutt gjør at en drøm blir virkelig. Kundens drøm.

Historie og tradisjoner

I vår moderne hverdag blir alt mer og mer standardisert. PC-er, TV-er og biler – alt er stort sett likt. Du kan saktens spørre om det betyr noe om hvem som bygger boligen din. Vi er sikre på at svaret er JA. Siden 1946 har Ryfylke Trelast vært en anerkjent leverandør av boliger og byggetjenester. I dag er vi den største på Strandalandet. Vi er trygt forankret i Ryfylkets stolte byggetradisjoner og har den høyeste respekt for bunnsolid håndverk, kvalitet og riktige priser.

Kjerneverdiene våre

Tenk på en bedrift eller en butikk du kjenner. Hvis denne bedriften var en person, hvordan vil du beskrive den? Hvilke ord ville du bruke? Slik tenkte vi når vi skulle utvikle våre kjerneverdier. Hvordan ønsker vi å bli omtalt av våre kunder? Hvilke verdier skal bestemme hvilket omdømme vi får i markedet?

Her er de tre verdiene som skal styre utviklingen av oss som bedrift:


Flinke - Ryfylke Trelast

1. FLINKE

Det er de flinkeste folkene som bygger de beste husene. Folk som ikke er redde for det nye, men som har solide tradisjoner i bunn. Vi skal alltid ha fokus på faglig kompetanse.

Lytte - Ryfylke Trelast

2. LYDHØRE

For å gi deg det du innerst inne ønsker deg, gjør vi det som for mange kan være litt vanskelig; vi lytter. Hvis vi ikke skjønner hva du innerst inne har lyst på, kan vi heller ikke bygge det.

Trygge - Ryfylke Trelast

3. TRYGGE

Å kjøpe en bolig er stort. Både målt i opplevelse og ikke minst i penger. Vi har alltid vært til å stole på. At du har tillit til at vi holder det vi lover, det er grunnleggende for alt vi gjør.


Vi støtter andres drømmer

Vi i Ryfylke lever av å gjøre boligdrømmer til virkelighet. Men vi vet at mange også har helt andre drømmer. Aktive og engasjerte mennesker som bruker tid og krefter til samfunnsbyggende verdiskaping er grunnfjellet for trivsel og vekst. Derfor er vi en stolt hovedsponsor for Ryfylkehallen og IL Staal.

Vi arrangerer også Ryfylke Trelast Cup for de minste, i regi av MIL. Vi støtter også Jørpeland Skytterlag, Jeg er foreningen, Stiftelsen Idsal og Mølleparken med flere. Vi liker å engasjere oss og synes det er spennende å følge med på det som rører seg.

Vi  er med i Systemhus

Systemhus er bygd opp av erfarne og seriøse byggmestere fra hele landet. Systemhus har et helt unikt byggekonsept som er gjennomprøvd og sikrer kvalitet og effektivitet i prosessene.

Samarbeid, erfaringsutvekslinger og et godt teknisk hjelpeapparat gjør huskjøperens vei fra kontrakt til overlevering av ny bolig trygg og god.

Redegjørelse for aktsomhetsvurderinger

I henhold til åpenhetsloven har Ryfylke Trelast laget en årlig redegjørelse for aktsomhetsvurderinger 2023. Hensikten er å gi omverdenen innsikt i våre nøkkelfunn og iverksatte tiltak.