Hvor mye penger taper du egentlig på å leie?

Mange sier du taper penger på å leie, kontra å eie. Andre mener det ikke er så stor forskjell. Her ser du hvor mye det faktisk utgjør.

Les mer

Du kan spare mye på ny bolig i Strand: Se den store prisforskjellen

Hvis du har kjøpt bolig i Stavanger i løpet av de siste årene, ikke les denne saken. Det kommer bare til å gjøre vondt.

Les mer

5 enkle måter å øke verdien på bolig før salg

Før du selger boligen, er det mye du kan gjøre for å øke verdien. Her er noen enkle tips du kan gjøre selv.

Les mer

Ryfylke Trelast – et trygt og lokalt valg også i vanskelige tider

Alle opplever krevende dager i disse tider og må lage nye rutiner i hverdagen. Samtidig fortsetter heldigvis hverdagen,

Les mer

Det nærmer seg for Ryfast

I oktober ble det historiske Ryfastløpet gjennomført, verdens første og eneste undersjøiske halvmaraton som ble en klar indikasjon på at nå nærmer det seg åpning. Ryfylke Trelast stilte mannsterke til Ryfastløpet og kort etter at daglig leder Aleksander Amdal hadde passert målgang, ble han stoppet av en utenlandsk journalist

Les mer

Vi søker en rå prosjekt/byggeleder!

Vi forsterker organisasjonen og søker ny medarbeider. Vi søker nå en erfaren og driftig prosjekt/byggeleder. Stillingen har en nøkkelrolle i vår strategiske utvikling og vil være i front for å bygge vår posisjon i boligmarkedet. For å lykkes med vår satsing trenger vi en sterk fagperson innen prosjekt/byggeledelse.

Les mer

”Du og eg har ein gammal drøm”

Ja, har vi ikke alle det? Men de som har en bolig de vil rehabilitere eller bygge ut, men som ennå ikke har tatt steget, kan gjerne nynne på Bjørn Eidsvågs klassiker fra 1990. Ikke slutt å syng, men ta kontakt med Ryfylke Trelast  – så det ikke bare blir med drømmen.

Les mer

Veien til boligdrømmen

Finnes det snarveier til boliglånet? Neppe. Men kan man spare seg til velvilje hos banken? – Til en viss grad. Det gir nødvendig egenkapital, men viser også en verdifull vilje til å spare. Det er klart vi også ser på dette, sier Bjørn Berland, finansiell rådgiver i Sparebanken Vest.

Les mer

Med blanke ark

Brukte boliger har sin sjarm, ingen tvil om det. Men der brukte boliger kan ta mer av tiden og pengene enn du først hadde tenkt, er det større forutsigbarhet knyttet til ny bolig.

Les mer

Friheten til å reise når du vil!

Ordfører i Strand kommune, Irene Heng Lauvsnes, er ikke i tvil om at økt tilgjengelighet gjennom Ryfast er svært attraktivt. Ikke bare for de som bor her inne, men også for hele Nord-Jæren, som får kortere vei til å oppdage Ryfylke og alt regionen har å by på.

Les mer

Husboka - Ryfylke Trelast

Planer om å bygge hus og lyst på litt inspirasjon?

Da har vi en ny huskatalog. Klikk på knappen under, og planlegg framtiden for deg og dine. Sammen kan vi gjøre din boligdrøm til virkelighet!

Se ny huskatalog