Nye hytter ved Holtaheia

Holtaheia ligger i et populært turområde med mange flotte turer i særpreget terreng. Her har vi utviklet mindre to hyttetyper som passer godt til tomtene. Hyttene er på ca. 50 kvm. BRA med 2 soverom, romslig stue og kjøkken og hems. Hyttene får også gode uterom. Har du andre ønsker for hytten din, så kan vi gjøre tilpasninger eller tegne din helt egen hyttedrøm.

 

Hyttene er tilpasset fasilitetene i hyttefeltet og fungerer godt for ferieuker og helgeturer. Med store vindusflater får man masse av det flotte lyset inn i en lys og moderne hytte, samt god utsikt mot den flotte naturen. Her er det gode rammer for spennende fjellturer og gode kveldsstunder på hytta.

 

Naturen tilbyr varierte opplevelser og har overraskende mye høyfjellspreg til å være et såpass lavtliggende område. Tomtene i hyttefeltet ligger flott til på flatene i Holtaheia. Tilkomst til hyttene via selvetablerte stier fra felles parkeringsplass. Gode tilvalgsmuligheter.

 

BELIGGENHET

Holtaheia ligger over Bjørheimsbygd i Strand i Ryfylke og er et flott turområde i et særeget og spennende landskap. Fra Holtaheia ser man over til Reinarknuten.

LEITE

Fra Holtaheia har du et stort utvalg med turstier. Her går det blant annet stier til Moldhesten, Lauvåsen, Svoa, Jarven og innover i Hjelmeland kommune.

PROSJEKTET

Feltet har ca. 50 ledige selveiertomter. Tomtene ligger spredt på et 5000 dekar stort område regulert til spredte hyttetomter som er festet til sameiet.

STANDARD

Det er ikke tilrettelagt med vann/avløp/strøm/internett, men interne hytteløsninger tilbys. Parkering på felles parkeringsplass.

Meld din interesse i dag!

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.


    Vil du vite mer?

    Kontakt Aleksander Amdal

    Daglig leder

    Telefon: 959 90 825 Epost: aa@ryftre.no