Nydelig prosjektert hytte med anneks – Kort vei til sjøen

På Svines skal Ryfylke trelast bygge en nydelig hytte med anneks på en solrik tomt med flott fjordutsikt. Her er det kort avstand til sjøen og havn med mulighet for båtplass.

Hytten er svært praktisk utformet og har god romløsning med gang, bod, 2 soverom, bad og stue/kjøkken. Den har stor vindusflater og vil oppleves lys og trivelig. Her kommer det til å være åpning helt opp til mønet i delen som ligger over stue/kjøkken.

Over soveromsdelen vil det bygges hems. Uten for stuen bygges en fantastisk terrasse med pergola som knyttes mot annekset som har både hems, alkove, stue og eget bad.

Dette er en hytte som vil være godt egnet for at barna kan ha sin egen sone eller om du bare vil la gjestene kunne trekke tilbake i sin egne del av hytten.

Parkering på tomt.

Type: Hytter og hyttetomter

BRA: 67 m²

Soverom: 3

Pris: fra 5 600 000,-

Ta kontakt for å avtale tid eller for mer informasjon.

Aleksander Amdal - Ryfylke Trelast

Aleksander Amdal

Daglig leder
Mobil: 959 90 825
E-post: aa@ryftre.no

  Kart og nærmiljøet

  Beliggenhet

  Svines ligger ytterst i fjorden utav Botne like overfor. Ønsker du å gå en fjelltur til Prekestolen eller spille golf så ligger Prekestolhytta og golfbane ca 15 min kjøring unna hytten.

  Leite

  Hytten blir bygget i et attraktivt hytteområde med maritimt miljø og nærhet også til skog, mark og fjell. Flotte turområder rett ved hytten. Her kan en nyte sjølivet til det fulle med fiske, bading
  og mye mer.

  Prosjektet

  På Svines skal Ryfylke trelast bygge en nydelig hytte med anneks på en solrik tomt med flott fjordutsikt. Her er det kort avstand til sjøen og havn med mulighet for båtplass. Hytten er svært praktisk utformet og har god romløsning med gang, bod, 2 soverom, bad og stue/kjøkken.

  Standard

  Eiendommen har adkomst via privat vei. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett via private stikk - og fellesledninger. Parkering på tomt.