Skip to main content

Magalaust på Fiskå!

Designelement for Ryfylke Trelast

Se på bildet over. Drøm deg litt bort, gjerne inn i en av Krogevollhagens nye eneboliger som vil trone stolt over Årdalsfjorden. Tenk på mulighetene du får med båtgarasje eller båtplass i den moderne småbåthavnen som nå bygges like ved. Når du har drømt litt og tenkt ferdig, ring oss!

Eneboliger med fem soverom og solrik tomt

Krogevollhagen er som skapt for aktive familier – det har vi tenkt på når vi har prosjektert eneboligtypen som er planlagt spesielt for disse maritime omgivelsene. Fem soverom er en sjeldenhet i dagens nyboligmarked, men er altså nå en mulighet på Fiskå.

Les mer

50 meter fra sjøen

Fra Krogevollhagen er det en helt fantastisk utsikt over Årdalsfjorden. Denne kvaliteten utnyttes til fulle med planløsningene til de planlagte eneboligene. Her får du herlig og langstrakt overblikk mot bølger, fjell og himmel fra mange rom. Gled deg!

Det er også mulig å kjøpe tomt 

med byggeklausul.

 

Pris: 2.490.000,-

Førsteklasses båtgarasjer

 

Innerst i den nye småbåthavna kommer seks båtgarasjer med alle de fasiliteter du kan forvente av et moderne naust. Samtlige får også hems med disponibelt rom, vindu mot havnen, takvindu og god lagringsplass.

 

Les mer

Båtplasser i ulike bredder, alle med praktisk bod

Arbeidet med moloen til småbåthavna er allerede godt i gang. Inne i selve havna kommer båtplasser med bredder fra 2,5 til 4 meter.

 

Alle får også egen praktisk bod i eget anlegg under bilparkeringsplassen.

Krogevollhagen får flotte uteområder som ramme for både boliger og båthavn. Det er ca. et kvarters kjøretur med bil til Tau og ca. 40 minutter til Stavanger sentrum.

 

 

Ja, jeg vil gjerne motta nyheter om boligprosjektet på Krogevollhagen


    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.


    Vil du vite mer?

    Kontakt Helene Byberg

    Eiendomsmegler, Aktiv

    Telefon: 906 23 272 Epost: helene.byberg@aktiv.no