Tre lekre arkitekttegnede eneboliger med unik beliggenhet på første rekke av det nyetablerte boligområdet under opparbeiding!

 

Boligene i byggetrinn BFS1 er tegnet med utgangspunkt i miljøet rundt – med nydelig utsikt i front og grøntområder i bakkant av bebyggelsen. Alle tre eneboligene har store vindusflater som tar innover seg utsikten og slipper inn masse godt sollys i alle oppholdsrom. Arkitekten har vektlagt gode løsninger mtp. plassering av kjøkken og rominndeling. To av boligene leveres også med praktikantdel som kan brukes selv eller leies ut. Gode parkeringsmuligheter foreligger også, både i garasje og oppmerkede plasser.

 

Bomiljøet på Tau er et godt etablert «nabolag» med godt fungerende barnehager, skoler og andre servicetilbud du trenger i det daglige. Tau er et godt voksende område i stadig utvikling. På Kvednaneset møtes havet og naturen rett utenfor dørstokken, med kort vei til båtplassen. Det er ikke lange turen inn til Tau sentrum, med handelssenteret R13, spisesteder og flere kulturtilbud.

 

Uteområdet er godt opparbeidet, med asfaltert innkjørsel til alle boliger og opparbeidet hage med gressplen og enkel beplantning mellom boligene. Området vil bli tilrettelagt for barnefamilier med ny lekeplass i bakkant av byggetrinn BFS1.

 

Boligene leveres med et moderne preg og kvalitetsmaterialer. Kledning, glass og betong møter hverandre og skaper en helhet og innpass i området rundt. Boligene leveres nøkkelferdige og i høy standard, med moderne baderoms- og kjøkkeninnredning fra Sigdal. Integrerte hvitevarer på kjøkkenet, flislagte bad på gulv og vegger, og enstavsparkett fra Kährs for alle tørre rom. Moderne løsninger for oppvarming og ventilasjon, sikrer god fyringsøkonomi og godt inneklima.

Meld din interesse i dag!

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.


    Vil du vite mer?

    Kontakt Kjetil Helland

    Eiendomsmegler MNEF, EM1

    Telefon: 993 55 219 Epost: kjetil.helland@em1sr.no