Byggetrinn BKS3 består av 5 lekre arkitekttegnede boliger, liggende på andre rekke av det nyetablerte boligområdet under opparbeiding!

 

Boligene er tegnet ut i fra hvordan miljøet rundt er – hvor du har nydelig utsikt i front og grøntområder i bakkant av bebyggelsen. Disse boligene har store vinduflater som tar innover seg utsikten og slipper inn masse godt sollys i alle oppholdsrom. Hver av boligene får asfaltert innkjørsel og opparbeidet hage med gressplen, enkel beplantning mellom boligene og stablesteinsmur i front av boligene der hvor det trengs.

 

Boligene på kvednaneset leveres med et moderne preg og kvalitetsmaterialer. Her vil kledning, glass og betong møte hverandre og skape en helhet og innpass i området rundt.

 

Det er lagt vekt på store glassflater i front av fasaden for å få inn godt med sollys, men også for at den nydelige utsikten skal være godt synlig fra alle oppholdsrom. Det er av denne grunn også valgt rekkverker i glass. Dører, vinduer og beslag blir alt levert med sorte detaljer som står fint mot den impregnerte kledningen og betongelementene i trapper og på deler av fasaden i underetasjen.

 

Det er ikke lange turen til Tau sentrum. Her finner du handelssenteret R13, spisesteder og flere kulturtilbud.

For mer informasjon, se kvednaneset.no

Meld din interesse her!

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.


    Vil du vite mer?

    Kontakt Kjetil Helland

    Eiendomsmegler MNEF, EM1

    Telefon: 993 55 219 Epost: kjetil.helland@em1sr.no