Moderne og spennende enebolig i et attraktivt boligområde!

 

Det skal nå bygges en moderne og spennende enebolig med beliggenhet i et attraktivt og etablert boligområde på toppen av Førlandsringen i Jørpeland-by. Eneboligen har gjennomgående høy standard, stor garasje og en flott utsikt ned mot byen og fjorden.

 

Boligen kommer med 4 soverom, 2 baderom og et WC fordelt på 2 etasjer, og den blir oppført med store vinduer og en flott terrasse med halvtak. Ryfylke Trelast leverer alltid kvalitet. Her er det meste tatt med slik at du unngår overraskelser. Det tas forbehold om endelig kommunal godkjennelse da Ryfylke Trelast har gleden av å tilby deg en optimal løsning.
Vi leverer boligen ferdig cirka 12 mnd. etter kontraktsignering.

 

Populært boligområde med kort gåavstand til skoler, flott natur og populær badeplass. Tomten ligger nesten øverst på Skarbekken. Ryfylke Trelast har prosjektert en spennende bolig som tilpasser seg hva det moderne mennesket ønsker seg.

 

Beliggenheten er bra. Unike turmuligheter for både tur og jogging rett utenfor stue døren. Populære badeplassen Brauta er ikke langt unna. En kan gå til både idrettsplass, skoler og barnehager. Det er også mulig å ta en spasertur på ca. 20 minutter til Jørpeland sentrum.

 

Jørpeland er en fin liten by med mye å finne på for folk i alle aldre. I denne byen kan man gjøre alt fra å shoppe, sitte på bar og gå på kino. Det finnes også flere muligheter for å ta seg en kaffekopp eller et godt måltid. Jørpeland Sentrum har mye spennende å by på alle årstider.