Byggetrinn BKS1 består av 6 lekre arkitekttegnede eneboliger på fjerde rekke i nydelige omgivelser i nyetablert boligområde under opparbeiding.

 

Boligene er tegnet med hensyn til miljøet rundt – med vakker havutsikt i front og grøntområder i bakkant av bebyggelsen. Store vinduer gir masse godt sollys i alle oppholdsrom. Uteområdet er godt opparbeidet med asfaltert innkjørsel og opparbeidet hage med gressplen og enkel beplantning mellom boligene. Området tilrettelegges for barnefamilier, med ny lekeplass i forkant av byggetrinn BKS1.

 

Boligene på Kvednaneset leveres med et moderne preg og kvalitetsmaterialer. Her vil kledning, glass og betong møte hverandre og skape en helhet og innpass i området rundt. Det er lagt vekt på store glassflater i front av fasaden for å få inn godt med sollys, men også for at den nydelige utsikten skal være godt synlig fra alle oppholdsrom. Det er av denne grunn også valgt rekkverker i glass. Dører, vinduer og beslag blir alt levert med sorte detaljer som står fint mot den impregnerte kledningen og betongelementene i trapper og på deler av fasaden i underetasjen.

 

Det er ikke lange turen til Tau sentrum. Her finner du handelssenteret R13, spisesteder og flere kulturtilbud. Mulighetene når du bosetter deg på Kvednaneset er mange – velkommen hjem!

 

Meld din interesse i dag!

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.


    Vil du vite mer?

    Kontakt Kjetil Helland

    Eiendomsmegler MNEF, EM1

    Telefon: 993 55 219 Epost: kjetil.helland@em1sr.no