Moderne prosjekterte leiligheter med nydelig utsikt!

 

Ryfylke Tomteselskap AS presenterer nå 10 nye leiligheter i Taumarka. Prosjektet består av 2- 3- og 4-roms leiligheter av varierende størrelser. Det er planlagt romslige terrasser for alle leilighetene som gir flott utsikt mot sjøen og gode solforhold mot sørvest. Leilighetene i 1 etasje kan ha noe begrenset utsikt pga. foranliggende boliger.

 

Det vil bli etablert et sameie for boligene på felles tomt. Det er etablert et felles parkeringsanlegg under bebyggelsen. Garasjeanlegget blir en del av felleseiet. Gjesteparkering vil bli på gateplan. Utearealer består av fellesarealer med grønt område. Det er boder og plass for avfall i tilknytning til parkeringsanlegget. Alle leilighetene får egen plass i parkeringskjelleren. Fra parkeringskjelleren og inn til inngangspartiet, er det heis og trapp opp til leilighetene. Leilighetene har atkomst via overbygget svalgang.

 

Alle leilighetene holder meget høy standard med flott utsikt. Flislagt bad med dusjhjørne. Fra bad har du praktisk tilgang til ekstra bod/ vaskerom. Stue med delvis åpen løsning til kjøkken og plass for spisestue. Det medfølger parkeringsplass og sportsbod til hver leilighet.

 

Veibeskrivelse: Det er omtrent 2 minutter fra Tau sentrum. Fra rundkjøringen følger du Fiskåvegen ca 840 meter og tar til venstre inn Tauramarkvegen.

Vis solgte boliger

Meld din interesse i dag!

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.


    Vil du vite mer?

    Kontakt Lars Sigve Berge

    Fagansvarlig eiendomsmegler MNEF

    Telefon: 95 43 69 66 Epost: lars.berge@odelogeie.no